مامانahf مدیر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 591 عنوان شوهرم... | مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 51 پست شوهرم هر وقت بحثمون میشه ،جاشو عوض میکنه...کسی تجربه داره ؟؟دیگه خسته شدم 1400/10/25 | 09:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 اینم باور کن اگه ننه اش نزدیک بود همین کارو میکرد چرا اینجورین واقعا از زمین میباره 😂😂 خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
khaaanoom عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 137 نه این اوایل اینطوری نبود ۱۲ ساله از وقتی یه بار خونه نبود بهش گفتم تو نباشی خوابم نمیبره اینطوری می ... خب وقتی بحث میکنین اصلا طرفش نرین مگه بچه هستن ک زود جاشونو جدا کنن من دیدم خانوما جدا کنن ولی آقایون دفعه اوله میشنوم
بانوترکمن1234 عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1371 دلم میخواد بیخیال باشم ولی خوابم نمیبره دیشر تا صبح اینجا بودم الکی میچرخیدم منم اوایل اینجوری بود ولی خودمو با گوشی سرگرم میکنم فیلم میبینم تا خوابم ببره 🌱🦋🎈
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 اوف تو دیگه خیلی بدبختی..یه جوری درستش کن 😅😅با یه حرف خام میشه خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 چرا شما اینکارارو انجام نمیدین؟؟ چرا باید بزارین اول شوهرتون انجام بده من نمیرم هیچوقت اون با عصبانیت درو میبنده میره بیرون تا دو روز نمیاد خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
مامانahf مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 591 من جامو عوض می کنم تازه دیشب هم خواستم جامو عوض کنم اتاق سردبود ازهنسرم نفرت دارم منم چند وقته نه تنفر ولی حس قبلی رو بهش ندارم ما هیچ وقت با هم مشکلی نداشتیم همیشه سر خانواده اش بوده و هر دبعه یه ذره میپوشه جلوم وایمیسته
مامانahf مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 591 خب وقتی بحث میکنین اصلا طرفش نرین مگه بچه هستن ک زود جاشونو جدا کنن من دیدم خانوما ... شانس ماس
مامانahf مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 591 منم اوایل اینجوری بود ولی خودمو با گوشی سرگرم میکنم فیلم میبینم تا خوابم ببره باید تمرین کنم
khaaanoom عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 137 من جامو عوض می کنم تازه دیشب هم خواستم جامو عوض کنم اتاق سردبود ازهنسرم نفرت دارم چراا؟
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 اینم باور کن اگه ننه اش نزدیک بود همین کارو میکرد چرا اینجورین واقعا از زمین میباره ولش کن بره خونه ننش من هر وقت دعوامون میشه میزنه میره بیرون تا اروم بشه اونوقت میاد خونه خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
مامانahf مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 591 من نمیرم هیچوقت اون با عصبانیت درو میبنده میره بیرون تا دو روز نمیاد انقدر از اول ازدواج منو ترسونده هی میگفت اگه قهر کنی بری از خونه بیرون هیچ وقت نمیآم دنبالت
khaaanoom عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 137 من نمیرم هیچوقت اون با عصبانیت درو میبنده میره بیرون تا دو روز نمیاد خب نیاد راحت تر نیستین ؟؟؟ والا منکه هروقت ک بحث میکنیم بهش میگفتم برو بیرون یا ک خودم میرم خونه مامانم
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 انقدر از اول ازدواج منو ترسونده هی میگفت اگه قهر کنی بری از خونه بیرون هیچ وقت نمیآم دنبالت من هیچوقت نمیرم اگه برم زود میاد دنبالم خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
مامانahf مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 591 ولش کن بره خونه ننش من هر وقت دعوامون میشه میزنه میره بیرون تا اروم بشه اونوقت میاد خونه مرده شوره ننه شو ببرن که همه آتیشا از گور اون بلند میشه
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 خب نیاد راحت تر نیستین ؟؟؟ والا منکه هروقت ک بحث میکنیم بهش میگفتم برو بیرون یا & ... نیاد بهتره هم خودش اروم میشه هم من البته من سریع خرش میکنم اشتی میکنیم😁😂 خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇