2777
2789
اینم باور کن اگه ننه اش نزدیک بود همین کارو میکرد چرا اینجورین واقعا از زمین میباره 

😂😂

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
نه این اوایل اینطوری نبود ۱۲ ساله از وقتی یه بار خونه نبود بهش گفتم تو نباشی خوابم نمیبره اینطوری می ...

خب وقتی بحث میکنین اصلا طرفش نرین مگه بچه هستن ک زود جاشونو  جدا کنن  من دیدم خانوما جدا کنن ولی آقایون دفعه اوله میشنوم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوف تو دیگه خیلی بدبختی..یه جوری درستش کن

😅😅با یه حرف خام میشه

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
چرا شما اینکارارو انجام نمیدین؟؟   چرا باید بزارین اول شوهرتون انجام بده

من نمیرم هیچوقت اون با عصبانیت درو میبنده میره بیرون تا دو روز نمیاد 

من جامو عوض می کنم تازه دیشب هم خواستم جامو عوض کنم اتاق سردبود  ازهنسرم نفرت دارم

منم چند وقته نه تنفر ولی حس قبلی رو بهش ندارم ما هیچ وقت با هم مشکلی نداشتیم همیشه سر خانواده اش بوده و هر دبعه یه ذره میپوشه جلوم وایمیسته

اینم باور کن اگه ننه اش نزدیک بود همین کارو میکرد چرا اینجورین واقعا از زمین میباره 

ولش کن بره خونه ننش من هر وقت دعوامون میشه میزنه میره بیرون تا اروم بشه اونوقت میاد خونه

من نمیرم هیچوقت اون با عصبانیت درو میبنده میره بیرون تا دو روز نمیاد 

خب نیاد راحت تر نیستین ؟؟؟ والا منکه   هروقت ک  بحث میکنیم بهش میگفتم برو بیرون یا  ک 

خودم میرم خونه مامانم 

انقدر از اول ازدواج منو ترسونده هی میگفت اگه قهر کنی بری از خونه بیرون هیچ وقت نمیآم دنبالت

من هیچوقت نمیرم اگه برم زود میاد دنبالم

خب نیاد راحت تر نیستین ؟؟؟ والا منکه   هروقت ک  بحث میکنیم بهش میگفتم برو بیرون یا & ...

نیاد بهتره هم خودش اروم میشه هم من 

البته من سریع خرش میکنم اشتی میکنیم😁😂