2777
2789
عنوان

نابود شدم✨💔

453 بازدید | 50 پست

فقط از خدا می‌خوام نابودیشو ببینم جواب من این نبود😭

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا 🤔 چیشده 🤔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

عاشق شدم...عشق یه طرفع اونم فامیل نزدیک دوستم بهم پیشنهاد داد شمارشو بده بپرسم خوشش میاد از تو یانه دیدم گفت نه مثل خواهرمه و بعدش دوطتممنو تحدید کرد که میرم به همه میگم...منم مجبور شدم حرفشو گوش کنم و به پسری که دوسش داشتم همه چی بگم...ازت متنفرم نمیخوام ریهتتتو ببینم...تو یه بی احساس عوضی ای خدا لعنتت کنه نمیبخشمت آخرم بلاک کرد منو‌....با همه حرکتاش نشون داده بود دوسم داره آخه...فردا حضوری دیدمش محل ندادم بهم...گذشت دوستام رفتن ببینن چحوریع رله یا نه دیدن اره رل داره بعدش یکی از دوستام بدون اجازه ی من رفت زنکزد باهاش حرف زد...گفت من شرمندم نمی‌خواستم اینجوری بشه...منو نابود کرد میگه شرمندم...میگه فراموش می‌کنه گذریه...من نابود شدم پدرم در اومد این چند ماه اون دختری که بعش پیام  داده بود هم منو تهدید کرد..‌شمارمو پخش کرد میخواست آبرومو ببرن عوضی دیگه نمکشم....چند بار خواستم خودکشی کنم حتی...

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

بدتر از همه همش میبینمش و باهام خیلی خوبه همه میگن پشیمون شده درست شده ولی میدونم ...

بی تی اس چیست  یا کیست  !!!

واقا با این حالم سخته توضیح بدم....یه گروه کیپاپه که هفت تا عضو داره سال۲۰۱۳دیبو کردن به فن بی تی اس میگن آرمی 

مجبور شدم حرفش گوش کنم یعنی چی ؟

چون تحدیدم کرد دختره که میرم به پسره چرت و پرت میگم ازت و به خانوادت میگم باهم رابطه دارین

باور کن دوخط خوندم و هیچی نفهمیدم...

بزن گوگل 

ولش کن پسره ی بی لیاقت رو عزیزم تو و احساسات تو کجا و شعورِ نداشته ی اون کجا!!

ولش کردم....الان مامانم هم خبر داره می‌خوام به بابامم بگم فقط میترسم بره بلایی سرش بیاره...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز