2821
2789
عنوان

نابود شدم✨💔

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 50 پست
دختره چرا تهدیدت کرده؟؟

چون باهام دشمنی داشت و از دست میخواست بهم خنجر بزنه

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره درست میگی بهترین کاره همین چیزی که میگی🙂مرسی خواهری 

خواهش میکنم عزیزدلم غصه نخور بدون که تو از همه چیز باارزش تری و هیچی ارزش ناراحتیتو نداره🥰

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

یعنی چی خودمو بکشم خجالت بکش دختر،بخاطر یه پسر! چند سال دیگه ازخودت بدت میاد بخاطر این کارها،قدر خود ...

چشم🙂💞

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
مثلا دختره میخواد بیاد به مامانت اینا چی بگه؟ خب به درک اصلا باهم دوست نشدید که محل دختره ام ندار فک ...

اره سنم زیاد نیس...اره بابا به مامانمم گفتم همه چیو 

خواهش میکنم عزیزدلم غصه نخور بدون که تو از همه چیز باارزش تری و هیچی ارزش ناراحتیتو نداره🥰

مرسی اجی💗🥰

از لحاظ قانونى تهديد كردن ، فحش دادن و ... جُرم محسوب ميشه و و جريمه ش هم جريمه نقدى و  در بعضى ...

اره متاسفانه اون موقع مامانم تحدیدم کرد گفت فردا میام در خونتون ابروتو میبرم با پلیس میام من اون موقع ترسیدم الان بود جرشمیدادم 

لطفا کاری نکن که بعدا پشیمون شی  خب دیگه پس اصلا برات مهم نباشه

نه نمیکنم....اره اصلا 

اخه چرا

کون باهام دشمن بود در اصل ادای دوست در می‌آورد عوضی 

ما هم این روزها رو گذروندیم و تجربه داریم،منم نوجون که بودم  چندین سال عاشق پسر خالم بودم ولی اون به من حتی نگاهم نمیکرد،وبه خاطر خانوادم منو نخواست جلو همه هم گفت این،بعد چندسال از اون ماجرا من ازدواج کردم همسر خوبی قسمتم شد و الان خدارو شکر میکنم با پسرخالم ازدواج نکردم چون اون انگشت کوچیکه همسرمم نمیشه ازهمه لحاظ

ما هم این روزها رو گذروندیم و تجربه داریم،منم نوجون که بودم  چندین سال عاشق پسر خالم بودم ولی ا ...

اره راست میگی🙂ایشالا همیشه شاد باشین