2821
2789
عنوان

نابود شدم✨💔

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 50 پست

واااا.. دختر نترس مگ چکار کردی اخه گناه ک نکردی جرم که نکردی.زیر بار حرف زور و تهدید دختره نریا ک ازت باج میگیره بره بگه مگ چیشده اخه بگو ازت شکایت میکنم تهدیدات رو هم ب پلیس نشون میدم پدرشو در میارن بابا مگ هرکی هرکیه🤦حالا ینی چی خب از یکی خوشت اومده یکی هم رفته بهش گفته چیش زشته یا ترس دارع

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولش کردم....الان مامانم هم خبر داره می‌خوام به بابامم بگم فقط میترسم بره بلایی سرش بیاره...

نگو به پدرت 

بذار بین خودت و مادرت این قضیه دفن بشه بره پی کارش

کشش نده که بدتر میشه 

خود دانی بازم

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

واااا.. دختر نترس مگ چکار کردی اخه گناه ک نکردی جرم که نکردی.زیر بار حرف زور و تهدید دختره نریا ک از ...

نه الان دیگه اصلا نمی‌ترسم اصلاااا می اون موقع احمق نیستم تموم شد اون اوسکول بازیام...الان به پسره هم محل نمیدم دختره رو هم تو مدرسه دیدم...هی تیکه مینداخت 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
نگو به پدرت  بذار بین خودت و مادرت این قضیه دفن بشه بره پی کارش کشش نده که بدتر میشه  خ ...

آخه بابام با این پسره خیلی میونش خوبه یعنی عین پدر و پسرن...و کل فامیل تو خیالات خودشون گفتن من و اون همو دوست داریم و باهم اردواج مبکنیمو این چرت و پرتااا

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
من اصلا نفهمیدم چی نوشتی

😐چیشو نفهمیدی خواهرم 

نه الان دیگه اصلا نمی‌ترسم اصلاااا می اون موقع احمق نیستم تموم شد اون اوسکول بازیام...الان به پسره ه ...

خب پس ناراحت نباش هیچ پسری ارزش ناراحتی تو و نداره گلم  بیشتر ازینا برا خودت اررش قایل باش انشالله ی مرد خوب ک عاشقت باشه میاد تو زندگیت ک ب این روزات میخندی.

آخه بابام با این پسره خیلی میونش خوبه یعنی عین پدر و پسرن...و کل فامیل تو خیالات خودشون گفتن من و او ...

عیب نداره اصلا 

یه جوری وانمود کن که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده اینجاست که مهمه تو قوی باشی و جانزنی عزیزم

اگه حرف دوست داشتنتون هم اومد وسط، خودت پیش همه بگو دوسش نداری و نمیخوایش! اون موقع تو کارشو تلافی کن ولی تا اون زمان دیگه به رو خودت و خودش نیار 

من از این موارد زیاد دیدم اطرافم عاقلانه تصمیم بگیر :)

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

خب پس ناراحت نباش هیچ پسری ارزش ناراحتی تو و نداره گلم  بیشتر ازینا برا خودت اررش قایل باش انشا ...

مرسی عزیزم خیلی بهتر شدم🙂✨انشالله به آرزوهات برسی 

عیب نداره اصلا  یه جوری وانمود کن که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده اینجاست که مهمه تو قوی باشی و جا ...

اره درست میگی بهترین کاره همین چیزی که میگی🙂مرسی خواهری