2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تغییر دادم بعد کلی دوندگی ولی بعد پشیمون شدم.کاش وقتی 15 ساله بودم اینکار رو کرده بودم نه حالا.

چرا ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
مثلا اسم عارفه رو تغییر میدن به بهار؟

مذهبی نیست عوض میکنن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
لقب حضرت زینب هست اخه

اسم فاطمه ،زهرا و زینب عوض نمیشه 

مشکلی نیست اما در موردش خوب فکر کن .اگه همه بهار صدات میکنن اینکارو انجام بده در غیر اینصورت حس دوگا ...

اینایی که دور اطرافم هستن بهار صدام میزنن ولی یکم به خاطر مدرک تحصیلی موندم چیکار کنم یعنی عوض میکنن؟

مشکلی نیست اما در موردش خوب فکر کن .اگه همه بهار صدات میکنن اینکارو انجام بده در غیر اینصورت حس دوگا ...

ببخشبد شما چند سالگی عوض کردید ؟ 

من میترسم به خاطر همین پشیمون بشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز