2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج اگه نکردی اشکالی نداره .انجام بده

نه مجردم ولی میترسم سوژه خنده بشم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اینایی که دور اطرافم هستن بهار صدام میزنن ولی یکم به خاطر مدرک تحصیلی موندم چیکار کنم یعنی عوض میکنن ...

بهتره عوض نکنی چون عارفه اسم قشنگیه .و لزومی نداره خودت رو تو دردسر بندازی واقعا یادم که میاد حالم بد میشه بهتر بود قبل از دانشگاه عوض میکردی .ولی بازم خوب فکر کن اگه واقعا قصد عوض کردن ش رو داری قبل از ازدواج باشه

ایشالا که بشه فردا میرم بپرسم

موفق باشی 🌹

اتفاقا یکی از اسمای انتخابی منم بهار بود 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
کار به بقیه نداشته باش هرکار خودت خوشحال میشی انجام بده

❤️😘

یعنی اینقدر سخته که یادتون میاد حالتون بد میشه😬؟

برای من چون اوایل کرونا بود خیلی رفت و امد محدودیت داشت و اقایی که مسئول بود خیلی کار رو امروز و فردا میکرد  اصلا نمیدونم چرا  .شاید میخواست منصرف بشم از این کار ..یا هر دلیل دیگه ..برای یه مسئله ساده منو 4 بار کشوند اداره ثبت  و اتفاقا یه روز که اون مرخصی بود همکارش خیلی  سریع کار منو انجام داد اینو اضافه کن به مسیر خیلی طولانی و بچه کوچیک و اینکه تصمیمم رو به هیچکی نگفته بودم و پدرو مادرو همسرم 4 ماه بعدش فهمیدن و دوباره جمع کن با حس دوگانگی که بعدش گرفتم