2777
2789

من با شوهرم مشکلاتی دارم که قصدم جداییه...

ولی همش ترس از طلاق و تنهایی داشتم....

ولی الان که بهش فکر میکنم.میبینیم چرا یه ادم باید از تنهایی بترسه؟؟؟؟

اینهمه کار هست میتونه انجام بده....اینهمه آرزو داره که میتونه براورده کنه...چرا همه چیو تو ازدواج میبینیم؟؟؟؟؟

نظر شما چیه؟؟؟

دقیقا

همه چیز ازدواج نیست

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

کاملا موافقم

منم میخام جدا شم طلاق نمیدع

به نظرت تکلیفم چیه،آخه انصاف نیست مهریمو نده😥

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلت چیه عزیزم؟

بداخلاقی،و دست بزنم دارع تو ۷ سال زندگیمون همش دعوا داشتیم

بچه دار هم نشدیم و مشکلاتمون چند برابر شد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

ازدواج یه پیش زمینه کاملا اختیاری و خنثی هست

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..