2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 70 پست
الان مثلا زندگی دومش خوب بود؟؟ من غلط بکنم یبارم ازدواج کنم فقط دنبال آرامشم

ن اصلا خانوادش ترکش کرده بودن ب بودن تو اون یه اتاقی راضی بود چون تجربه اینو داشته بود که چنتا با بچش تو پارک بخابن 

بنظر من زیاد بهش فکر نکن واست مهم نباشع ب بچت اهمیت بده ب خودت یه کار و کاسبی راه بنداز هر چی با پول ...

بخدا نمیتونم بیخیال باشم همش خودخوری میکنم، همش غصه میخورم دارم افسرده میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا نمیتونم بیخیال باشم همش خودخوری میکنم، همش غصه میخورم دارم افسرده میشم

چون کاری جز فکر کردن نداری تایمت رو جوری پر کن وقت فک کردن نداشته باشی تو کاراش هم زیاد دخالت نکن هعی از اول نمیفهمیدی بعت خیانت می‌کنه راحت تر بودی

یعنی اینقدر راحت خیانت می‌کنه که شما متوجه میشید؟

ن بابا من خیلی تیزم متوجه میشم دیگه، انقد که ضایع بازی درمیاره، یا مثلا خوابش میبره گوشیشو یادش میره قفل کنه، کلن آدمه زرنگی نیست بیرون همه ازش میترسنا اما جلو من صداشم درنمیاد باوجود اینا باز کارشو میکنه دیگه

چون کاری جز فکر کردن نداری تایمت رو جوری پر کن وقت فک کردن نداشته باشی تو کاراش هم زیاد دخالت نکن هع ...

کاش نمیفهمیدم، بخدا بیشتر وقتا اصن شرایط دس ب دست هم میده ک من بفهمم،بخدا یکی دوبارم کاملا اتفاقی متوجه شدم به یکی پیام میده،خودمم خسته شدم دیگ دلم نمیخواد بفهمم چیکار میکنه

ن بابا من خیلی تیزم متوجه میشم دیگه، انقد که ضایع بازی درمیاره، یا مثلا خوابش میبره گوشیشو یادش میره ...

ببخشید سوال میپرسم

مجازی یا واقعی رابطه میگیره ؟

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم 
ن اصلا خانوادش ترکش کرده بودن ب بودن تو اون یه اتاقی راضی بود چون تجربه اینو داشته بود که چنتا با بچ ...

منم ازهمین چیزا میترسم،شوهرم همه جوره تاحد توانش منو بچمو تامین میکنه هرچی بخوام فوری میخره میاره، خب درکنار بدیاش خوبی هم داره ،خودمم نمیدونم چه کاری درسته

ببخشید سوال میپرسم مجازی یا واقعی رابطه میگیره ؟

مجازی دیگه، ولی پاش بیفته به واقعی هم میره، باورت میشه هر دفه تو همون مرحله چت من فهمیدم دیگ ادامه نداده، هر دفه هم یه چیزشو ازش گرفتم تا بخشیدمش الان جز لباس تو تنش چیزی نداره،خب آدمی که عقل داشته باشه چرا اینکارو بکنه که اینجوری بشه

مجازی دیگه، ولی پاش بیفته به واقعی هم میره، باورت میشه هر دفه تو همون مرحله چت من فهمیدم دیگ ادامه ن ...

وا عزیزم خیلی حساسی مجازی بوده 😑اونم اینجوری اومده معذرت خواهی حق همه چی داده بهت 

دوست داره بنظرم این کارو کرده 

مجازی دیگه، ولی پاش بیفته به واقعی هم میره، باورت میشه هر دفه تو همون مرحله چت من فهمیدم دیگ ادامه ن ...

شخصیت آدم ها تو مجازی و واقعی یکسان نیست 

خیلی ها پشت گوشی شیطنت دارن ولی توی واقعی ترسو هستند که چیز بدی نیست ترس 

ببینید زندگیتون خراب نکنید

اصلا به جدا شدن فکر نکنید

باهاش صحبت کنید 

تحریک غیرتیش بکنید 

بگید راضی هستی منم با یک مرد غریبه ارتباط بگیرم 

وبا یک مشاور خوب خیلی خوب نه از این در دپیتی ها صحبت کنید

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم