2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 70 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرتون واس دوس داشتنتون اینکارو‌نکرده اون واس این همه چیشو بنامتون زده چون میخاد دهنتون بسته‌باشه.

خودمم میدونم، ولی خب هر مردی این کارو نمیکنه میتونست راحت بگه ناراحتی برو جداشو، اون از همه چیش گذشته

چرا زندگی خودتون بود اصلا

چون من بچه ندارم زندگی فقط ب خودم مربوط میشه و نمیتونم حتی تصور کنم ب جز من ب یکی دیگه نگاه کنه نمی‌دونم شرایط پیچیدست اگه منم بچه داشتم باهاش زندگی می‌کردم 

من بودم وامیستادم تلاشمو میکردم درمان شه بعضیا واقعا دست خودشون نیست میدونم خیلی سخته اما حداقل ت ...

بخدا انقد تلاش کردم الان پنج ساله شرایط همینه،من میدونم شوهرم درست نمیشه، اما خانوادمم حمایتم نمیکنن، میترسم بعد طلاق نتونم تنهایی بچمو بزرگ کنم از پس مخارج زندگیم بربیام

تا همین مرحله هم یعنی تونستید کنار بیاین  در واقع تو ذهنتون با خودتون معامله کردید  یک ب ...

بخدا جواب درست نمیده میگه غلط کردم دیگه نمیکنم،از رفتن من میترسه نمیدونم چرا باز تکرار میکنه، الان رفته سه تاالنگو خریده برام که فقط ببخشمش

تو آرایشگاه یه همچین اتفاقی رو یه خانمی از زندگی خودش تعریف میکرد می‌گفت اونم رفته خیانت کرده خود خانومه ب شوهرش چون شوهرش با دوست صمیمیش رابطه داشته بعد جدا شده بودن. یه دختر داشت خیلی گناه داشت دخترش کوچولو بود پنج شش سالش بود خیلی دلم براش سوخت  

خانومه بعد طلاقش بازم ازدواج کرده بود شوهرش خیلی مشکل داشت مشکل مالی اخلاقی اعتیاد خونه هم از خودش نداشت تو یه اتاق از خونه  مادرشوهرش زندگی میکرد می‌گفت ولی قدر زندگیم رو می‌دونم تحمل میکنم 😑  

چون من بچه ندارم زندگی فقط ب خودم مربوط میشه و نمیتونم حتی تصور کنم ب جز من ب یکی دیگه نگاه کنه نمی‌ ...

منم بخاطر بچم کوتاه میام اما واقعا تا کی؟ از طرفی هم خانوادم پشتم نیستن جداشم تنها میمونم میترسم نتونم تنهایی زندگیمو بچرخونم..

واقعا گیجم از دست کارای شوهرم

تو آرایشگاه یه همچین اتفاقی رو یه خانمی از زندگی خودش تعریف میکرد می‌گفت اونم رفته خیانت کرده خود خا ...

الان مثلا زندگی دومش خوب بود؟؟ من غلط بکنم یبارم ازدواج کنم فقط دنبال آرامشم

منم بخاطر بچم کوتاه میام اما واقعا تا کی؟ از طرفی هم خانوادم پشتم نیستن جداشم تنها میمونم میترسم نتو ...

بنظر من زیاد بهش فکر نکن واست مهم نباشع ب بچت اهمیت بده ب خودت یه کار و کاسبی راه بنداز هر چی با پولای اون یه منبع درآمد توپ ک داشتی بچت یکم ک بزرگ شد فهمید چی ب چیه براش توضیح بده و طلاق بگیرم تو حضانت بچه باهاته عالیه فقط باید قوی باشی زندگیتو جمع کنی

بخدا جواب درست نمیده میگه غلط کردم دیگه نمیکنم،از رفتن من میترسه نمیدونم چرا باز تکرار میکنه، الان ر ...

یعنی اینقدر راحت خیانت می‌کنه که شما متوجه میشید؟

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم