2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا بخاطر شدت گرفتن کرونا و سمی شدن مزارع توت هاشون مریض شدن ویروس جدید نیس

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

آقا ما ک ن تو چین هستیم ن جز سازمان بهداشت چین هیج جا هم چیز مشخصی اعلام نکردن باید صبر بدیم سازمان بهداشت جهانی خودش اعلام کنه ک آیا ویروس جدید هست یا جهش یافته قبلیا یا کلا شایعه بوده چون میگن تو چین آمار کرونا بالا رفته قرنطینه کردن 

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه
بابا بسه دیگ اه چقد بگیم شایعه بود اهههههههههه

کسی زورت نکرده بود بگی فقط شنیدم این بیماری ب حدی حاده ک بیمارا ب زامبی تبدیل میشن واس همین واسم عجیب بود

آقا ما ک ن تو چین هستیم ن جز سازمان بهداشت چین هیج جا هم چیز مشخصی اعلام نکردن باید صبر بدیم سازمان ...

اخه تو اینسا تو ی پیجی دیدم همشونم اثبات کرده بود میگف این بیماری تا حدی روی مغز مصلط میشه ک فرد ب زامبی یا ی انگل دچار میشه

اخه تو اینسا تو ی پیجی دیدم همشونم اثبات کرده بود میگف این بیماری تا حدی روی مغز مصلط میشه ک فرد ب ز ...

ایا مقاله معتبری هم ب عنوان رفرنس زده؟ من دیشب هر چی ب انگلیسی دنبال شایعاتی مبتنی بر این گشتم هیچ چیز پیدا نکردم آخرین مطلب مال شیوع زامبی مال اوایل کرونا بود تاریخش 

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه
آدم هرچی و ک میشنوه نمیاد تاپیک بزنه ک

خب اومدم سوال کنم ببینم واقعیت داره یا ن حتی ی کتاب معرفی کرد اسمش...۱۴۰۱ سال سقوط اسراییل...بزن گوگل ببین پیش گویی شده اسراییل سال ۲۰۲۲ نابود میشه و امام زمان ظهور میکنه حتی میگف این بیماری ب اون مربوطه مرگ سفید...

ایا مقاله معتبری هم ب عنوان رفرنس زده؟ من دیشب هر چی ب انگلیسی دنبال شایعاتی مبتنی بر این گشتم هیچ چ ...

دقیق نمیدونم ولی ببین این اقا تو استوریاش خیلی دقیق توضیح داده ب حدی ک من کاملا باورم شد

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MTQ4NDEwMDc2MjI2NTE4?story_media_id=2746085266751663099_4220497203&utm_medium=copy_link