من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بابا بخاطر شدت گرفتن کرونا و سمی شدن مزارع توت هاشون مریض شدن ویروس جدید نیس
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
آقا ما ک ن تو چین هستیم ن جز سازمان بهداشت چین هیج جا هم چیز مشخصی اعلام نکردن باید صبر بدیم سازمان بهداشت جهانی خودش اعلام کنه ک آیا ویروس جدید هست یا جهش یافته قبلیا یا کلا شایعه بوده چون میگن تو چین آمار کرونا بالا رفته قرنطینه کردن
اخه تو اینسا تو ی پیجی دیدم همشونم اثبات کرده بود میگف این بیماری تا حدی روی مغز مصلط میشه ک فرد ب ز ...
ایا مقاله معتبری هم ب عنوان رفرنس زده؟ من دیشب هر چی ب انگلیسی دنبال شایعاتی مبتنی بر این گشتم هیچ چیز پیدا نکردم آخرین مطلب مال شیوع زامبی مال اوایل کرونا بود تاریخش
خب اومدم سوال کنم ببینم واقعیت داره یا ن حتی ی کتاب معرفی کرد اسمش...۱۴۰۱ سال سقوط اسراییل...بزن گوگل ببین پیش گویی شده اسراییل سال ۲۰۲۲ نابود میشه و امام زمان ظهور میکنه حتی میگف این بیماری ب اون مربوطه مرگ سفید...