2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بخاطر شدت گرفتن کرونا و سمی شدن مزارع توت هاشون مریض شدن ویروس جدید نیس

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

آقا ما ک ن تو چین هستیم ن جز سازمان بهداشت چین هیج جا هم چیز مشخصی اعلام نکردن باید صبر بدیم سازمان بهداشت جهانی خودش اعلام کنه ک آیا ویروس جدید هست یا جهش یافته قبلیا یا کلا شایعه بوده چون میگن تو چین آمار کرونا بالا رفته قرنطینه کردن 

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه
بابا بسه دیگ اه چقد بگیم شایعه بود اهههههههههه

کسی زورت نکرده بود بگی فقط شنیدم این بیماری ب حدی حاده ک بیمارا ب زامبی تبدیل میشن واس همین واسم عجیب بود

آقا ما ک ن تو چین هستیم ن جز سازمان بهداشت چین هیج جا هم چیز مشخصی اعلام نکردن باید صبر بدیم سازمان ...

اخه تو اینسا تو ی پیجی دیدم همشونم اثبات کرده بود میگف این بیماری تا حدی روی مغز مصلط میشه ک فرد ب زامبی یا ی انگل دچار میشه

اخه تو اینسا تو ی پیجی دیدم همشونم اثبات کرده بود میگف این بیماری تا حدی روی مغز مصلط میشه ک فرد ب ز ...

ایا مقاله معتبری هم ب عنوان رفرنس زده؟ من دیشب هر چی ب انگلیسی دنبال شایعاتی مبتنی بر این گشتم هیچ چیز پیدا نکردم آخرین مطلب مال شیوع زامبی مال اوایل کرونا بود تاریخش 

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه
آدم هرچی و ک میشنوه نمیاد تاپیک بزنه ک

خب اومدم سوال کنم ببینم واقعیت داره یا ن حتی ی کتاب معرفی کرد اسمش...۱۴۰۱ سال سقوط اسراییل...بزن گوگل ببین پیش گویی شده اسراییل سال ۲۰۲۲ نابود میشه و امام زمان ظهور میکنه حتی میگف این بیماری ب اون مربوطه مرگ سفید...

ایا مقاله معتبری هم ب عنوان رفرنس زده؟ من دیشب هر چی ب انگلیسی دنبال شایعاتی مبتنی بر این گشتم هیچ چ ...

دقیق نمیدونم ولی ببین این اقا تو استوریاش خیلی دقیق توضیح داده ب حدی ک من کاملا باورم شد

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MTQ4NDEwMDc2MjI2NTE4?story_media_id=2746085266751663099_4220497203&utm_medium=copy_link