2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

437 بازدید | 45 پست

۱۱ماه اقدامم با قرص و آمپول یا بدون قرص همیشه تخمدان راستم فول بالغ داره روز تخمک گذاری نزدیکی داریم ولی ۱۱ماه باردار نشدم یک ماه در میان هم سونو میدم نه فیبرم نه کیست هیچی هم ندارم به نظرتون امکانش هست چسبندگی لوله‌ رحم داشته باشم؟ کسی انجام داده؟ آیا درد داره؟

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا یعنی باید با بیهوشی انجام بشه

نترس .من مهرماه انجام دادم‌.منم بهم گفته بودن دردی ونشتناک داره بااسترس فراوان رفتم.ولی وقتی گفت تموم گفتم این غولی که گفتن این بود؟!!شکرخدا سالمم بودم الانم نی نی تو شکممه🤗

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

اول با یه دستگاهی که موقع معاینه استفاده میشه دهانه رحم باز نگه میداره و یه مایعی تزریق میکنه که لوله ها پر میشن بعدش عکس میگیره 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

من انجام دادم . با بیهوشی نبود . درد داشت اما دردش قابل تحمل بود . ی ۲۰ ۳۰ ثانیه شایدم کمتر زیر دلم مثل درد پریودی ولی شدید تر گرفت و ول کرد ‌. چیز خاصی نبود برا من . ولی خب خیلیا گقتن دردشون اومده. حالا من برعکس برای پاپ اسمیر خیلی درد کشیدم

ببین عزیزم من ماه پیش با بیهوشی انجام دادم بیهوشی اتاق عمل نیس ک کلا بری چشات بازه یه ماسک میزارن صورتت یه چند دقیقه انگار ب خواب سبک رفتی بعد ک تکونت میدن لباس بپوشی به هوش هستی فقط یکم تاری دید داری بعد ی ابمیوه چیزی ک بخوری ردیف میشی اصلاااا استرس نداره ترس نداره خیلیییی راحته.

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
نترس .من مهرماه انجام دادم‌.منم بهم گفته بودن دردی ونشتناک داره بااسترس فراوان رفتم.ولی وقتی گفت تمو ...

ای جان دلم اشک تو چشمام جمع شد ان شاالله به حق آبروی امام زمان صحیح سالم بیاد تو بغلت ...یعنی خیلی درد نداشت؟ میگن حتی اگه چسبندگی هم نداشته باشی این اشعه یه شوک برای تخمدان هست و همون ماه و ماه بعد بارداری

نه آزمایش نداده بهش میگم جدی نمیگیره میگم خودم آخرین کار رو انجام بدم که مطمئن بشم خودم مشکلی ندارم

شوهر من رفت آزمایش داد گفتن تعداد اسپرمش کمه، دکتر گفت باید بره دکتر ارولوژی که نرفت منم درمانو نصف نیمه ول کردم

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

همون اول باید هم خودتون هم همسرتون چکاب کامل میشدین خیالتون راحت میشد.حالا شما عکسو بگیرین ایشونم ازمایش بدن.ان شاالله به زودی مادرمیشین

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ببین عزیزم من ماه پیش با بیهوشی انجام دادم بیهوشی اتاق عمل نیس ک کلا بری چشات بازه یه ماسک میزارن صو ...

چقدر خوب ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی گلم ان شاالله به حق امیرالمؤمنین هرچه زودتر خدا دلتو شاد کنه

همون اول باید هم خودتون هم همسرتون چکاب کامل میشدین خیالتون راحت میشد.حالا شما عکسو بگیرین ایشونم از ...

ممنون گلم اره منتها نمیاد زیاد جدی نمیگیره ..