2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 45 پست

بستگی به تحمل آستانه دردت داره اگی خدایی نکرده چسبندگی داشته باشی خوب دردش بیشتره چون اون مایع باعث میشه لوله هات باز بشن

من خودم با بی هوشی انجام دادم چون به در کم تحملم

بیهوشیمم  10 دقیقه هم نشد اصلا بعدش هم درد و احساس ناراحتی نداشتم

ولی اگر همسرت هم مشکل نداشته باشه اصولا میفرستن عکس رنگی

شوهر من رفت آزمایش داد گفتن تعداد اسپرمش کمه، دکتر گفت باید بره دکتر ارولوژی که نرفت منم درمانو نصف ...

حالا اگه مشکل از زن باشه تا ۱۰سال بیخیال نمیشن ولی به خودشون نمیگیرن

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان دلم اشک تو چشمام جمع شد ان شاالله به حق آبروی امام زمان صحیح سالم بیاد تو بغلت ...یعنی خیلی د ...

فدات

برامن که نداشت .به مقاومت بدن و گرفتگی لوله بستگی داره.همشم ده دقیقه اس.اصلا نترس

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بستگی به تحمل آستانه دردت داره اگی خدایی نکرده چسبندگی داشته باشی خوب دردش بیشتره چون اون مایع باعث ...

آستانه تحمل دردم بالا ولی اینقدر اینجا خوندم درد داره یکی میگفت از شدت درد بیهوش شدم ترس ورداشتم

حالا اگه مشکل از زن باشه تا ۱۰سال بیخیال نمیشن ولی به خودشون نمیگیرن

والا مادر شوهرم فقط دعانویس واسم معرفی میکنه مغزمو میخوره ولی دریغ از یه کلمه که به پسرش بگه برو دکتر

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
من انجام دادم . با بیهوشی نبود . درد داشت اما دردش قابل تحمل بود . ی ۲۰ ۳۰ ثانیه شایدم کمتر زیر دلم ...

پآپ اسمیر چی هست گلم اسمشو شنیدم ولی نمیدونم چیه 

اول با یه دستگاهی که موقع معاینه استفاده میشه دهانه رحم باز نگه میداره و یه مایعی تزریق میکنه که لول ...

باور می‌کنی هیچ وقت معاینه نشدم 😄نمیدونم اون دستگاه معاينه چی

آستانه تحمل دردم بالا ولی اینقدر اینجا خوندم درد داره یکی میگفت از شدت درد بیهوش شدم ترس ورداشتم

اگه تنبلی داری این پیجا رو بخون niloofarpcossopport 

bardari_flora

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
پآپ اسمیر چی هست گلم اسمشو شنیدم ولی نمیدونم چیه 

اونم ی ازمایش واسه سلامت رحم انجام میدن امسال انجام دادم من دردم اومد ولی خیلیا گفتن اصن درد نداره هخخخ میخام بگم بستگی ب بدن داره . شمام با خیال راخت عکس رنگیتو انجام بده ترس نداره اما  شوهرتم حتما بگو بره ازمایش بده چون من متاسفانه شوهرم آزو اسپرمه

آره خوب واقعا یکی اصلا نمیتونه تحمل کنه بعضی ها هم میگن اوکی بوده بستگی به بدنت هم داره و اینکه باز باشن لوله هات

من به شخصه ریسک نکردم با اینکه بعدش هم بهم گفتن لوله هام باز بوده