2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 45 پست
چقدر خوب ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی گلم ان شاالله به حق امیرالمؤمنین هرچه زودتر خدا دلتو شاد کنه

فدات عزیزم ان شاالله این ماه با هم باردار بشیم شنبه امپول ازادسازی تخمک دارم دعا کنید برام این ماه باردار بشم انتظار خیلی سخته

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدات عزیزم ان شاالله این ماه با هم باردار بشیم شنبه امپول ازادسازی تخمک دارم دعا کنید برام این ماه ب ...

ان شاالله به حق آبروی حضرت فاطمه زهرا باردار بشی و دلت شاد بشه خدا خودش کمکت کنه مهربان 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
اون سوزن آمپول رو میزنن تو پوست و گوشت یعنی؟؟

امپول منظور همون سرنگه که بدون سوزنه مایع رو تزریق میکنه داخل رحم.درد نداره

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
امپول منظور همون سرنگه که بدون سوزنه مایع رو تزریق میکنه داخل رحم.درد نداره

خداروشکر والا از الان واسه ۶روزدیگه ترس گرفته بودم الان با چیزای که دوستان گفتن تصمیمم واسه عکس رنگی بیشتر شد

قرار بیفته دیگه فدات برم یه عکس رنگی رحم بگیرم...سلامت باشی خانمی 

ایشالا نتیجه خوب باشه و هر چه زودتر باردار شی عزیزم 

موفق باشی🌹🌹🌹

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
نه خانمی تازه ۶ روز دیگه میخوام برم عکس بگیرم فعلا که از اسفند ۹۹ در اقدامم 

آها خب به سلامتی 

میگم از لحاظ عفونت هم چک کن چون مانع بارداری میشه 

چون همسنیم پیگیر تاپیکات بودم 

مرسی جواب دادی 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
آها خب به سلامتی  میگم از لحاظ عفونت هم چک کن چون مانع بارداری میشه  چون همسنیم پیگیر تا ...

عزیزی پریودم تمام بشه اول میرم معاینه عفونت نداشته باشم بعدش عکس ...میدونی گلم مشکل اینجاست من تو این ۱۱ ماه یکبار دکتر نرفتم همش خودم آزاد سونو دادم گاهی لتروزول خوردم ..ولی دیگه ۵ روز دیگه میرم دکتر

عزیزی پریودم تمام بشه اول میرم معاینه عفونت نداشته باشم بعدش عکس ...میدونی گلم مشکل اینجاست من تو ای ...

آره بهترین کار همینه اول پزشک زنان خوب 

شاید یه عفونت خیلی ساده مانع شده و بیخبریم 

ان شاء الله دفعه بعد با خبر بارداریت ببینمت عزیزم هم تو هم خودم ان شاء الله

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
آره بهترین کار همینه اول پزشک زنان خوب  شاید یه عفونت خیلی ساده مانع شده و بیخبریم  ان ش ...

ان شاالله به حق آبروی امام زمان به حق آبروی حضرت فاطمه زهرا هرچه زودتر باردار بشی خانمی