2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 7760 بازدید | 216 پست
شما بیماری.اگه اینجوریه پس این خارجیا هم باید همش درحال sxبودن تو خیابون دختر میبینن

فعلا شما بیمار هستین.خارجیا از همون اول و تاحالا همشون ازادن بعد درضمن اونجا قانون هست اگه کسی از ازادیش بیشتر از حد رفت جلو جریمه میخوره 

تا بخوات این فرهنگ تو کشور ما جا بیفته یه قرنی طول میکشه چون عقاید و افکار مردم همه یکی نیس 

فک کنم تا وقتی ک دهه هشتاد نودی ها همه مامان بابا بشن طول بکشه.. 

میدونم هامبورگ  به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان‌...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم‌... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری  ک آقا باشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن اگه وضع خانما اینجوری بمونه ما اینجا هم بپر بپر میشه.من نمیگم همه ی مردا ولی بعضی از مردا وا ...

منظور شما رو تا حدی متوجه شدم ولی حقیقتا تجاوز زیاد ربطی به پوشش نداره 

درسته ما بیمار زن و مرد داریم....ولی تجاوز بیشترش به خاطر اراده پایین مرداست و ..... که وقتی تو موقعیتش قرار میگیرن براشون چادری ومانتویی با حجاب و بی حجاب پیر کودک فرقی نداره فقط به اون خواسته پلیدشون فکر میکنن بی وجدان ها

عزیزمثلااگه مادرش یه شخصیتی مثل مادرمن که بشدت غصه میخوره وآدم خیلی حساسیه ازکاه کوه میسازه داره بهت ...

اره بهتره که نگیم فعلا با همون مشاور باید پیش بریم🥺

خب اینم عزیزم از همون مریض ها هست امااز جنس مونث اینم خودش دوست داشته تجاوز فرق میکنه 

خب دیگه مردا چون میبینن وضع خراب شده خیانت زیاد شده فکر میکنن هر دختری یا هر خانمی که حالا تنها باشه حتما باید کاره یه 

فعلا شما بیمار هستین.خارجیا از همون اول و تاحالا همشون ازادن بعد درضمن اونجا قانون هست اگه کسی از از ...

فک نکنم زیاد ب پوشش ربط داشته پستمو بخون، من حتی چادر داشتم

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
فعلا شما بیمار هستین.خارجیا از همون اول و تاحالا همشون ازادن بعد درضمن اونجا قانون هست اگه کسی از از ...

توی همه جای جهان از این موارد پره...اونور اب یه سری جریمه داره همین...کشور با کشور فرق داره...محله با محله فرق داره

به خونوادم گفتم ولی شکایت نکردم چون شهر کوچیک بود و قطعا من مقصر جلوه داده میشدم، من نتونست بهم آسیب ...

خوب شد به خونوادت گفتی... از لحاظ منطقی کار خوبی کردین که شکایت نکردین ولی وجدانن حقش بود درست و حسابی تر تاوان کارشو می دید تا کلا از شهرتون فرار کنه نه اینکه هنوز مسافر کشی کنه بی وجدان بی شعور 😑

شما اصلا پوششتم خوب باشه و تو جایی باشی که نباید باشی برات اتفاق میفته چون باعث میشه طرف احساس خطر نکنه و تو تمام جهان همینه نه صرف ایران... اره اونایی که رو خودشون تسلط دارن هستن ولی بگرد پیدا کن