2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 7762 بازدید | 216 پست
پستم و گذاشتم بخونش دقیقا همینطوره ک میگید ربطی ب پوشش خیلی نداره، من حتی چادر داشتم

خوندم عزیزم، متاسفم واقعا😞🤍

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه دخترم یه آقا میخواست دختر کلاس چهارمی به زور سوار ماشین کنه یه خانم نجاتش داره خدا بهش رحم کرده توروخدا بچه هارو خودتون ببرید مدرسه

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
باشه عزیزم بیا

ندادی😑همینجا میگم ببین یه علمی اومده به نام هیبنو تیسم آدمایی که خاطرات خیلی خیلی بد دارند مثل تجاوز کاری باهاشون میکنن که به کل فراموش مبکنن که انگار اتفاق نیفتاده باید حتمأ ببریش پیش متخصص که دکتراشو داره چون اینکار خطر داره اگه پیش متخصص نبریض ممکنه بره تو کما چون گفتی می خواد خودکشی کنه گفتم

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
بخدا من یه خانمی دیدم خودم وحشت کردم مانتو جلو باز پوشیده بود بعد در کمال ناباوری شلوار رو باز کرده ...

خب اینم عزیزم از همون مریض ها هست امااز جنس مونث اینم خودش دوست داشته تجاوز فرق میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اگه راضی نشد خودت صحبت کن 

مثلا ببرش بیرون 

باهاش حرف بزن

با هم بازی کنین 

آشپزی کنین

جاهایی ک دوست داره ببرش 

هر جوری میشه شادش کن 

میتونی مثلا بعضی وقتا براش کادو ببر‌ بهش امید بده 

کاری کن ورزش کنه، ورزش ناراحتی‌ رو از بین میبره* از لحاظ علمی ثابت شده ک الان بخوام بگم زیاد میشه

خلاصه کارایی کن که شاد بشه 

میدونم هامبورگ  به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان‌...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم‌... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری  ک آقا باشه...
من چندسال پیش یه راننده تاکسی تغییر مسیر داد بردم یه جای پرت،خیلی اذیتم کردد خدا ازش نگذره هنوز که ه ...

تاکسی زرد ؟ من به اونا اعتماد داشتم😕

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم
عزیزم یه چیزی هست به اسم اراده که یکمی هم باید داشته باشیم خصوصا آقایون ...از همون اول ترازو خانم ها ...

باور کن اگه وضع خانما اینجوری بمونه ما اینجا هم بپر بپر میشه.من نمیگم همه ی مردا ولی بعضی از مردا واقعا نمیتونن جلو خودشون رو بگیرن یه زمانی مجردا فرار میکردن عاشق میشدن ازدواج میکردن حالا هم خانم متاهل هم اقای متاهل متاسفانه راه براشون باز شده 

مدرسه دخترم یه آقا میخواست دختر کلاس چهارمی به زور سوار ماشین کنه یه خانم نجاتش داره خدا بهش رحم کرد ...

آره واقعا دنیا خراب شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜