2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 7762 بازدید | 216 پست

اون یسریا که میگی احتمالا بچه مادرایی مثل خودت هستن که بهشون یاد داده شده اگه دیدی یه دختر تنهاست پس اجازه داری مزاحمش بشی اگه دیدی یه دختر لباسی که دوس داره پوشیده پس اجازه داری هر رفتاری خواستی بکنی 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یه سریا نمیتونن جلو خودشون رو بگیرن 

داری در مورد انسان حرف میزنید دیگه نه یه موجود دیگه 

مطمین باش خدا به هممون یه حد غریزه و میل داده ،اونی هم که میگه بیشتره نیاز من تحت تاثیر یه سری عوامل و افکار خودشه 

در کل این نیاز جوری نیست که کسی بخواد بگه نمیتونه جلو خودش رو بگیره

من کاری به این خانم ندارم من کلی گفتم خانما پوششون بد شده از جایی که ما اینجا توی فرهنگ ما باب نشده ...

باید یاد بگیرن مردا

واقعا قبول دارم خانم ها هم باید رعایت کنن ولی این رعایت باید دو جانبه باشه..

میدونم هامبورگ  به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان‌...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم‌... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری  ک آقا باشه...
به فکر خودکشی بود😭

فقط مشاوره.لزومی نداره که پدرومادرش بفهمن اصلا.قوی میشه کم کم ومیپذیره.اگه خودشودرمان نکنه هرروزاحساس میکنه که داره بایه غول ودیومبارزه میکنه وازنفس میفته.احساس میکنه یه نیروی نامرئی  رندش میکنه وروزبه روزبیشترخودش جلوی چشماش تحلیل میره.آدم تازندست بایدخودشودوست داشته باشه وبرای خودش مبارزه کنه

عزیزم شما طی چه مدت حالتون خوب شد؟

هنوز نشده ۱۰سالی میگذره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
دقیقا...بعضیا بجای اینک از همجنس های خودشون حمایت کنن اینجوری ان‌ واقعا باید برای بعضی ها متاسف بود ...

دقیقا، آدم نمیدونه چی بگه ب اینجور آدما، یکی دیگه تجاوز کرده اون بیچاره ک بهش تجاوز شده مجرمه، یا بخاطر لباسش، یا رفتارش یا حتی جنسیتش، واقعا آدم متاسف میشه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
نمیدونم دیگه چطور قانعش کنیم که بره

خب شاید احساس ترس داره ک بقیه متوجه بشن یا هردلیلی ک داره رو سعی کنید متوجه شید تا بتونی قانعش کنی.. باید علتشو بفهمی ک چرا راضی نمیشه بره بعد بتونی قانعش کنی

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)

من چندسال پیش یه راننده تاکسی تغییر مسیر داد بردم یه جای پرت،خیلی اذیتم کردد خدا ازش نگذره هنوز که هنوزه از مردا میترسم😢ولی من همون روز به بابام و داداشام گفتن،چون شهر کوچیک بودم نتونستم شکایت کنم،ولی بابام و داداشم تا میخورد زدنش، عزیزم اون الان فقطط باید مشاوره بره که مغزش ریکاوری بشه خیلی سخته😢

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
دقیقا، آدم نمیدونه چی بگه ب اینجور آدما، یکی دیگه تجاوز کرده اون بیچاره ک بهش تجاوز شده مجرمه، یا بخ ...

واقعا، اصلا مغز آدم قاطی میکنه با این منطقشون‌ و طرز فکرشون

میدونم هامبورگ  به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان‌...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم‌... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری  ک آقا باشه...
فقط مشاوره.لزومی نداره که پدرومادرش بفهمن اصلا.قوی میشه کم کم ومیپذیره.اگه خودشودرمان نکنه هرروزاحسا ...

نمیدونم باز من ب این باورم که بهترین دوست ادم مادرشه💔

عزیزم خانواده‌شون چجوری هستن؟