2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 7760 بازدید | 216 پست
رفتارم جوری بوده تا حالا هیچ مردی جرئتت نکرده نگام کنه چه برسه چراغ سبز البته من الان متاهلم

عزیزم دختر هرچیم پوشش ازاد باشه یه مرد هیچ حقی نداره بهش تجاوز کنه غلط میکنه تجاوز کنه پس فرق انسان با حیوان چیه و کسی که همچین خصلت حیوانی داره نگاه نمیکنه کی چطوریه نسبت به همه حس شهوت داره مطمئن باش ما نباید مطمئننا بگیم من فلانم کسی با من اینکارو نمیکنه تو این شهر هزار جور ادم روانی هست فقط ما خوش شانس بودیم تا الان گیرشون نیفتادیم

اون الان احساس بی ارزشی میکنه واحتیاج داره بهش القابشه که اصلاآدم بی ارزشی نیست.احساسش کشته شده وکاملااحساس سردرگمی ومعلق بودن میکنه.نفسش بریده شده وفک میکنه رودخونه ی تمیزدرونش پرازآتوآشغالوگندوکثافت شده.احساس میکنه داشته مثل یه پرنده توآسمون خدا پروازمیکرده ویهویی ازپشت شکارشیطون شده وتموم بالوپرش کنده شده وسقوط سختی کرده.اگه پیش مشاوره نره متاسقانه وخیلی خیلی آدم حساسی باشه متاسفانه دخلشوازدرون میاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تجربه شو داشتم ،بگو حتما به خانواده ش بگه ،زیر نظر روانشناسم باشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

عزیزم خودتون با مامانش بگین

نه ک مستقیمباهاش صحبت کنه 

غیر مستقیم راجب این چیزا صحبت کنه مثلا بگه اتفاقی افتاد بگو چمیدونم این حرفا ک حس کنه یه حامی داره و قضاوت نمیشه

وقتی حس کنه ازش حمایت میشه و این جور چیزا چون الان شکننده هست صحبت میکنه باهاشون

ولی حتما حتما بهش بگید هر چه زودتر بفهمن بهتره 

میدونم هامبورگ  به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان‌...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم‌... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری  ک آقا باشه...
به همین خاطره ک میگیم حتما برن مشاور ، نباید این ترس تا آخر عمرشون همراهشون باشه  اون بی وجدان ...

اره واقعا اگه از اول بهمون میگفت حتما شکایت میکردیم ولی نگفت 💔

عجب جامعه ای شده بیرونم باید باترس و لرز بریم ازدست ادمای مریض...خداکمکش کنه خیلی سخته🥺

دیشب یه دختر تاپیک زده بود که بابام از ۱۲ سالگی ازم رابطه خواسته میگفت بهم گفته ازدواج هم کنی بازم میام سراغت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب وقتی بااون سروضع میان بیرون منی که خانمم خوش میات بپرم روشون ن اون اقا بااون همه حس 

شما مشکل جنسی داری احتمالا

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

عزیزم دختر هرچیم پوشش ازاد باشه یه مرد هیچ حقی نداره بهش تجاوز کنه غلط میکنه تجاوز کنه پس فرق ...

بله کاملا حرفتون متین قبول دارم... ولی بعضیا واقعا با بی عقلی این مصیبتو برای خودشون به ارمغان میارن... مثلا تو روز روشن تو شهر شلوغ کی میتونه ادم بدزده و تجاوز کنه بهش... این دو دختر احتمالا فریب خوردن یا بی توجهی کردن.....

عزیزم خودتون با مادرش صحبت کنید

تا غیر مستقیم راجب این چیزا  باهاش صحبت کنه و مهربانانه بگه اتفاقی افتاد پشتش هست و این حرف ها

وقتی حس کنه حامی داره و حمایت میشه میگ یاحداقل کمی آروم تر میشه

ولی خانواده باید بفهمن هر چی زودتر بفهمن هم بهتره

میدونم هامبورگ  به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان‌...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم‌... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری  ک آقا باشه...