2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 7760 بازدید | 216 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هردوشون😭 به بدترین شکل ممکن که زبونم قاصره نمیتونم بگم😭😭

وای خدا فکرشم دیوونه کنندس....

اونم نرفته پزشکی قانونی، حداقل اون ح ر و م ز ا د ه رو دستگیر کنن چهار تا دختر دیگه رو بدبخت نکنه

ناموسا اینا رو‌ دیگه نگین آخه از چیزای طنز بگین  چقدر تجاوز ول کنین این موضوع رو

دخترا هم تجاوز نمیخواناااا

چقدر تجاوز 😒

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
همون اول به ما نگفته الان یکساله میگذره...

الان یادت افتاده راهنمایی بخوای

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

دیگه وقتی تجاوز بوده گناهی نداشتن چراغصه میخوره آینده اش بسازه خدا جواب مسبب این کار میده 

آخه عزیزم چرا تنها رفتن جایی که احتمال این اتفاق زیاد هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بازم بایدتورفت وآمدوپوشش،دخترش مواظبت میکرد

بس کنید لطفا، همه چیز ک ب پوشش ربط نداره

میدونم هامبورگ  به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان‌...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم‌... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری  ک آقا باشه...
ناموسا اینا رو‌ دیگه نگین آخه از چیزای طنز بگین  چقدر تجاوز ول کنین این موضوع رو

میخوای هم بخندی برو سیرک 😒

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
وای خدا فکرشم دیوونه کنندس.... اونم نرفته پزشکی قانونی، حداقل اون ح ر و م ز ا د ه رو دستگیر کنن چها ...

حیف که نمیتونم داستانشو کامل بگم اگه منم توی اون موقعیت سهمناک قرار میگرفتم نمیدونستم چیکار کنم💔

دیگه وقتی تجاوز بوده گناهی نداشتن چراغصه میخوره آینده اش بسازه خدا جواب مسبب این کار میده  &nb ...

اره منم همینو میگفتم که چرا تنها رفتین ولی خب انسانه و خطا میکنه و از دو ثانیه بعدشم خبر نداره😔💔

خیلی الان از عالم و ادم ترس دارم😔

به همین خاطره ک میگیم حتما برن مشاور ، نباید این ترس تا آخر عمرشون همراهشون باشه 

اون بی وجدان هم مطمئناً تاوان کارش رو میده ولی ای کاش شکایت میکردن ....به سزای عملش می‌رسید