بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا بکارت واسش مهم نیست فقط میخوایم حالش بهتر بشه
این خوبه پس. راجب رابطه مشکل دارن این رابطه نبوده، این تجاوز بوده ک بدون رضایت صورت گرفته پس حق ندارن دعوا کنن
تو کامنت قبل چند تا چیز گفتم ببین
میدونم هامبورگ به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری ک آقا باشه...
یه نمایشگاهی هست تو بروکسل از لباس کسایی که بهشون تجاوز شده.از کودک دو ساله بوده تاا ... همه جور لباسی هم بوده. معنیش اینه ربطی به پوشش اون فرد نداره.
به خونوادم گفتم ولی شکایت نکردم چون شهر کوچیک بود و قطعا من مقصر جلوه داده میشدم، من نتونست بهم آسیبی وارد کنه از نظر بکارت،داداشم خیلییی کتکش زد،جالب اینجاس هنوزم تو اون مسیره و مسافر کشی میکنه آشغال
اره اتفاقا خواستیم جشن بگیریم ولی یکساله تو همون حالت مونده چطور خوب بشه خدا میدونه🥺🙂
دوستش هم بیار پیشش
شاید اون حالشو بهتر کنه چون همدرد هستن
ممکنه باهم برن پیش مشاوره
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اره اونکه صددرصد فقط نمیدونم چرا هی میترسه که دید بقیه نسبت بهش عوض بشه😔🤦🏻♀️
طبیعیه...قطعا ما هم جای اون بودیم چنین احساسی داشتیم
باهاش حرف بزن، شاید تونستی کاری کنی ک اهمیت نده
میدونم هامبورگ به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری ک آقا باشه...
نمیدونم باز من ب این باورم که بهترین دوست ادم مادرشه💔
عزیزمثلااگه مادرش یه شخصیتی مثل مادرمن که بشدت غصه میخوره وآدم خیلی حساسیه ازکاه کوه میسازه داره بهتره که گفته نشه.تجاوزیعنی آدموازبهشت برداشتن انداختن جهنم.انگارآدم وسط بینایی یهویی کورمیشه.اگه ازآدمای مطمئنی که حمایتش میکنن کمگ بگیره مطمئناکم کم بیناییشودوباره به دست میاره وحتی بهترازقبل دنیارومیبینه.
به خونوادم گفتم ولی شکایت نکردم چون شهر کوچیک بود و قطعا من مقصر جلوه داده میشدم، من نتونست بهم آسیب ...
چه پرروئه
بزنین از اونجا بیرونش کنید
معلوم نیس سر بقیه چی میاره
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............