2777
2789
عنوان

دوستانی که زبانشون خوبه

243 بازدید | 27 پست

دوستان من چهارشنبه امتحان زبان دارم پایه نهم هستم دوستان من چجور زبان بخونم ۲۰ بشم امتحان میان ترم رو خیلی خوندم اما نمره خوبی نگرفتم 

من زبانم رو دادم و نهمم

نمیدونم چند میشم ولی بیخیال نمره شدم😑😂

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤

زبان نهم آسونه 

مو به مو کلمات کتاب و بخون و معنی کن واسه گرامر اگه معلمت جزوه میده که هیچی اگه نمیده کتاب کمک درسی بگیر 

اگه نمیتونی بخری پی دی اف دانلود کن

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمرم من خیلی بد شد امتحان میان ترم اگه اینو هم بد بدم تو کارنامه تجدید میشم

اخ مثلا چند؟؟؟

مدرست دولتیه؟؟

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤

هیچی بلد نیستی یا یکم بلدی؟

اگه نیاز داری یکی برات تو ضیح بده بیا تو واتساپ برات اون مطلبی که میخوای ویس میدم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
سری پیش همین کار هایی که گفتید رو کردم نمرم خوب نشد 

پس خودت نمیخونی وگرنه امکان نداره کسی خوب خوب بخونه و نمره ی خوبی نگیره 

نمونه سوالم زیاد حل کن

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

هیچی بلد نیستی یا یکم بلدی؟ اگه نیاز داری یکی برات تو ضیح بده بیا تو واتساپ برات اون مطلبی که میخوا ...

نمیدونم به خدا شاید هیچی بلد نباشم میشه شمارتون رو بدید

ولی چون میگی همش امتحانت بد میشه بهت میگم گرامر رو درست بخون وکلمه باید کامل یادبگیری

باید از قبل تر شروع میکردی 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
نمرم ۱۲ شد  بله مدرسم دولتیه

دولتی معلماش که خوب نیستن که هیچ تو نمره دادن هم انصاف بلد نیستن