2777
2789
عنوان

دوستانی که زبانشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست
هییی الان چکار کنم خب 

بقیه درسات خوب میشن نمراتت؟

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
شمارت نزار تو سایت😐😲

الان برمی دارم ممنون گل  

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هییی الان چکار کنم خب 

دختر خوب برداشتی شماره رو ؟میخوام پاک کنم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
الان برمی دارم ممنون گل    

خواهش کلاس چندمی؟

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
ببخشید پیام دادم

اینو پاک کن شمارش نمونه

عزبزم این جا  نزار شماره تو

میخواد پاک کنه توهم اینو پاک کن نمونه🙁

لغت به لغت حفظ کن .سعی کن با گرامر هر درس برای خودت جمله بسازی تا بیشتر یادت بمونه.کلا سه تا درسه سخ ...

من بیشتر توی کلمات مشکل دارم نمیتونم کلمات رو معنی کنم کلمات خود کتاب رو بخونم بسه؟؟

2790
2778
2791
2779
2792