2777
2789
عنوان

استرسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 56 پست
عین منی پس😁 منم عربی دارم حقیقتا برام مهم نیس نتیجه چی میشه، چون هیشکی با ۱۹ و ۲۰ گرفتن این امتحا ...

اهوم کاش میتونستم 💔

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهوم کاش میتونستم 💔

خودتو اذیت نکن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
کجاشو مشکل داری

کلن بخش چشمو هر چی میخونم یاد نمیگیرم قاطی میکنم همه چیشو 

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
گفتار دو رو میگم چشمو گوشو اینا  از فصل پنج چیا گفته بود

فصل۵ راجع به چی بود؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
نه بابا اون یارو که موبایل رو فروختم اعصابمو سرویس کرده خدا لعنتش کنه الهی

آهان

میگفت انزیم لیزوزیم در کجا ها وجود داره و نقشش چیع نقش چربی روی پوست و اینا با میکروب خوار ها  ...

آهان کاش دبیر ماهم اینجوری بده 

خیلی استرس دارم ای خدااا

میگفت انزیم لیزوزیم در کجا ها وجود داره و نقشش چیع نقش چربی روی پوست و اینا با میکروب خوار ها  ...

چقدر خوبه امتحانات شمام حضوری شدن

من پارسال مجاری بودم😔همش ب امید تقلب امتحان میدادم و درس نمیخوندم

الان که دوازدهمم از پایه بلد نیستم هیچیوووو

البته زیست کلا در مورد ژنتیکه امسال ...

یه دمنوش بابونه بخور شاید استرست رو کم کنه منکه استرس می‌گیرم لبم میپره بالا یهو

حوصله ندارم والا 🥲💔

مرسی عزیزم