2777
2789
عنوان

استرسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 56 پست
نمیتونممم🥺💔

💔😶چنتا درس مونده ؟

نمیشه بخوابی دوساعت بعد پاشی بخونی؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زبان دارم🥺💔

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
هر جاشو نفهمیدی بگو من برات توضبح بدم

مرسی میتونی گفتار دویه فصل دو رو بگی چیا ازش تو امتحان آورده بود همش بخشای چشمو قاطی میکنم 

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!

من یه گوشی موبایل فروختم تاچ ال سی دی سوخته بود بعد یارو قبل از خرید فشار آورد که نکنه ببرم آنتن کلان پریده باشه نکنه ببرم برد گوشی موبایل سوخته باشه خلاصه تو حرفاش یه نکته بود که من رو یاد دوران مجردی خودم انداخت که تیک عصبی داشتم گوشه لبم سمت راست میپرید بالا یهو العان اون استرس ها اومده سراغم داغونم

💔😶چنتا درس مونده ؟ نمیشه بخوابی دوساعت بعد پاشی بخونی؟

نه بخوابم نمیتونم بیدار شم 🥺

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
واییی منم فردا هم زیست دارم هم زمین🥺💔👩🏻‍🦯 زمین رو هیچی هنوز نخوندممم🥺💔

زمین آسونه برای زیست استرس دارم 🤕💔

نه بخوابم نمیتونم بیدار شم 🥺

عین منی پس😁

منم عربی دارم

حقیقتا برام مهم نیس نتیجه چی میشه، چون هیشکی با ۱۹ و ۲۰ گرفتن این امتحانا، دکتر نشده. فقط میخوام پاس شم؛ توعم استرسو بذار کنار و تلاش خودتو بکن به نتیجشم فکر نکن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
اجزای نورون وظایف نورون ها نحوه ی شنیدن پیام صوتی  بیشتر سوالا از فصل 5 بود

گفتار دو رو میگم چشمو گوشو اینا 

از فصل پنج چیا گفته بود 

از چشم چیری نیاوزدع بود فقط از گوش اوردع بود

خوشبحالتون من چشمو مشکل دارمممم

من یه گوشی موبایل فروختم تاچ ال سی دی سوخته بود بعد یارو قبل از خرید فشار آورد که نکنه ببرم آنتن کلا ...

ببشید