💔🥺🤦♀️ ولی از الان شروع کن واسه کنکور پایه ای بخون دیر نیس ب نُظرت دیرع من از الان شروع ک ...
برای تو نهههه اصلا به شرطی که بخونی و امروز فردا نکنی
پیوسته و محکم بخون، خیلی پشیمونم از اینکه دوسالمو بیخودی هدر دادم.. اما چاره چیست! به هر حال تو بخون، به حواشی توجه نکن. مطمعن باش هرکی تلاش کنه نتیجشو میبینه
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
اخه بعضیا میگن کنکور سختع و فلان واسه همین ب تستایی ک از کتاب تست میزنم قانع نیستم و استرس دارم و هن ...
عزیزم تو با کسایی که موفق شدن فرقی نداری
مطمعنن با تلاش میرسی به هدفت، فقط باید اراده داشته باشی، شک نداشته باشی و هدفی برای خودت انتخاب کنی
آزمون میدی؟ اگه نه که فکر خوبیه با آزمون مثلاً قلمچی پیش رفتن ، چون برنامه راهبردیش کمکت میکنه.
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
ن ازمون نمیدم چون پایم صفره دارم پایه ای میخونم ک سال بعد ازمون بدم سال بعد ازمون بدم دیر میش ...
آزمون بهت مهلت میده مثلا فلان درس دهم+ فلان درس یازدهم برای آزمون مثلاً جمعه آماده باشی، یهویی که کل کتابو نمیاره تو آزمون ، نه سال بعدم دیر نمیشه، اما اگه اونو شرکت کنی، هم وارد رقابت میشی و میدونی چی ب چیه، و هم اینکه مجبوری درس بخونی با برنامه، و این عالیهههه