2777
2789
عنوان

استرسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 56 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برا هر دو👩🏻‍🦯💔

الهی 🥺💔💔

متنفرم از امتحانا بی خوابی کاهش وزن تیره شدن پوست بی اشتهایی کلا همه چی داره برا من 

کلا عین خون آشاما میشم بعده امتحان 

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
ن بابا کنکور ک نیس  قشنگ بخون سر امتحان هرچی تو ذهنته پیاده کن سوالارو ک ببینی یادت میاد نترس

ایشالا ایشالا 

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
چقدر خوبه امتحانات شمام حضوری شدن من پارسال مجاری بودم😔همش ب امید تقلب امتحان میدادم و درس نمیخوند ...

💔🥺🤦‍♀️

ولی از الان شروع کن واسه کنکور پایه ای بخون دیر نیس 

ب نظرتون دیرع من از الان شروع کردم؟ واسه س رقمی شدن💔🥺بعضیا میگفتن دیره💔🥺

💔🥺🤦‍♀️ ولی از الان شروع کن واسه کنکور پایه ای بخون دیر نیس  ب نُظرت دیرع من از الان شروع ک ...

برای تو نهههه اصلا به شرطی که بخونی و امروز فردا نکنی

پیوسته و محکم بخون، خیلی پشیمونم از اینکه دوسالمو بیخودی هدر دادم.. اما چاره چیست! به هر حال تو بخون، به حواشی توجه نکن. مطمعن باش هرکی تلاش کنه نتیجشو میبینه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
برای تو نهههه اصلا به شرطی که بخونی و امروز فردا نکنی پیوسته و محکم بخون، خیلی پشیمونم از اینکه دوس ...

اخه بعضیا میگن کنکور سختع و فلان واسه همین ب تستایی ک از کتاب تست میزنم قانع نیستم و استرس دارم و هنوزم نتونستم خوابمو تنظیم کنم💔🥺

اخه بعضیا میگن کنکور سختع و فلان واسه همین ب تستایی ک از کتاب تست میزنم قانع نیستم و استرس دارم و هن ...

عزیزم تو با کسایی که موفق شدن فرقی نداری 

مطمعنن با تلاش می‌رسی به هدفت، فقط باید اراده داشته باشی، شک نداشته باشی و هدفی برای خودت انتخاب کنی

آزمون میدی؟ اگه نه که فکر خوبیه با آزمون مثلاً قلمچی پیش رفتن ، چون برنامه راهبردیش کمکت می‌کنه.

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
عزیزم تو با کسایی که موفق شدن فرقی نداری  مطمعنن با تلاش می‌رسی به هدفت، فقط باید اراده داشته ...

ن ازمون نمیدم چون پایم صفره دارم پایه ای میخونم ک سال بعد ازمون بدم 

سال بعد ازمون بدم دیر میشع؟💔🥺

ن ازمون نمیدم چون پایم صفره دارم پایه ای میخونم ک سال بعد ازمون بدم  سال بعد ازمون بدم دیر میش ...

آزمون بهت مهلت میده مثلا فلان درس دهم+ فلان درس یازدهم برای آزمون مثلاً جمعه آماده باشی، یهویی که کل کتابو نمیاره تو آزمون ، نه سال بعدم دیر نمیشه، اما اگه اونو شرکت کنی، هم وارد رقابت میشی و میدونی چی ب چیه، و هم اینکه مجبوری درس بخونی با برنامه، و این عالیهههه

الهی 🥺💔💔 متنفرم از امتحانا بی خوابی کاهش وزن تیره شدن پوست بی اشتهایی کلا همه چی داره برا من&nbs ...

حقققق پرومکس⁦🤝🏻

چطور بود امتحان؟

من ک تر زدم😐😂 فقط حرصم از یه قسمت هس که درست نوشته بودم بعد اشتباهش کردم😐خیلی حس بدیه😂💔

حقققق پرومکس⁦🤝🏻 چطور بود امتحان؟ من ک تر زدم😐😂 فقط حرصم از یه قسمت هس که درست نوشته بودم بعد ا ...

خیلییی سخت بود ۴ صفحه بود 

نمیدونم کجاهاشو درست نوشتم خیلی سوالا زیاد بود 🥲💔