panijon مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 عنوان کمک کنید | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 47 پست لطفا بگید چکار کنم تست بارداری ام منفی بشه چی بخورم؟ 1400/10/20 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشنای۷ عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1106 عزیزم اگه میدونی قلبش تشکیل نشده هنوز این کاریا که میگم انجام بده وگرنه گناه کردی گیاه دارویی عروسک ... کار درستی نکردیدسقطی که قبل از تشکیل قلب مجازه، به دلایل پزشکی هست. نگید اگه قبل از تشکیل قلب باشه گناه نیست
panijon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 عزیزم اگه میدونی قلبش تشکیل نشده هنوز این کاریا که میگم انجام بده وگرنه گناه کردی گیاه دارویی عروسک ... ممنون عزیزم
panijon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 کار درستی نکردید سقطی که قبل از تشکیل قلب مجازه، به دلایل پزشکی هست. نگید اگه قبل از تشکیل قلب باشه ... من هر دارویی و نمیتونم استفاده کنم خیالتون راحت چون هم فشار خون بالا دارم هم تپش قلب تو این جامعه حاضرن بچه وجود داشته باشه حتی به قیمت یتیم بزرگ شدنش
لایرا عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 3481 یه دوسلولیه نه قلبی داره نه روحی خودمم خیلی ناراحتم عذاب وجدانم و مضاعف نکنین همین دوسلولی در حال تشکیل قلبهعزیزم اون الان جون داره، از تاپیکتون میرم ولی امیدوارم خودتون کلاهتونو قاضی کنید تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی
روشنای۷ عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1106 من هر دارویی و نمیتونم استفاده کنم خیالتون راحت چون هم فشار خون بالا دارم هم تپش قلب تو این جامعه حا ... ان شاءالله خدا بهتون سلامتی بدهبرید دکتر دارو میده بهتون فشار و تپش قلب کنترل میشه. ولی خودتون و زندگیتون رو با سقط قمار نکنید
panijon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 همین دوسلولی در حال تشکیل قلبه عزیزم اون الان جون داره، از تاپیکتون میرم ولی امیدوارم خودتون کلاهتو ... ممنون منم جای شما بودم همین جوابمو میدادم درکتون میکنم منم که فعلا نه اقدامی کردم نه جراتشو دارم تا ببینم خدا چی میخواد
1399mr عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 190 کار درستی نکردید سقطی که قبل از تشکیل قلب مجازه، به دلایل پزشکی هست. نگید اگه قبل از تشکیل قلب باشه ... منم همینا گفتم اگه قشنگ بخونید متوجه میشیدگلم
روشنای۷ عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1106 منم همینا گفتم اگه قشنگ بخونید متوجه میشیدگلم شما راهکار سقط دادیدگفتید اگه هنوز قلب تشکیل نشده، سقط اشکال نداره.من اینطور برداشت کردم. اگه منظورتون چیز دیگه ای بوده بگید
panijon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 منم همینا گفتم اگه قشنگ بخونید متوجه میشیدگلم نگران نباش عزیزم من خودم بشدت محتاطم شما هیچ کار بدی نکردین منم اقدامی نمیکنم فقط حس درک شدن به من دادین بی نهایت ممنونم ازتون
panijon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 شما راهکار سقط دادید گفتید اگه هنوز قلب تشکیل نشده، سقط اشکال نداره. من اینطور برداشت کردم. اگه من ... بیخیال عزیزم
panijon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 از خدا براتون سلامتی و آرامش می خوام. روز خوش ممنونم وهمچنین
1399mr عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 190 نگران نباش عزیزم من خودم بشدت محتاطم شما هیچ کار بدی نکردین منم اقدامی نمیکنم فقط حس درک شدن ب ... خواهش میکنم عزیزم ماه قبلم من همین اتفاق افتادواسم فکر میکردم حاملم هرچی آزمایش و.. دادم منفی بود ولی پریود نمیشدم نگو عفونت داشتممردم گفتم اگه حامله باشم چه خاکی بریزم سرم الحمدالله نبودمایودی بزار من خودم میرم بزارم که دیگه خیالم راحت بشه