2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید زعفرون دارچین چیزهای گرمی بخوری

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
هنوز که بچه ای در کار نیست میخوام پریود شم چراهمه مثل قاتل به آدم نگاه میکنین 

مگه نمیگی تست و ازمایش نشون داده که بارداری

وقتی اونا نشون دادن یعنی بارداری یعنی یه موجود زنده تو وجودته

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
😭😭

عزیزم اگه میدونی قلبش تشکیل نشده هنوز این کاریا که میگم انجام بده وگرنه گناه کردی

گیاه دارویی عروسک پشت پرده را بجوشون بخور البته خیلی تلخه خیلی نبات بریز بتونی بخوری 

عرق زیره سیاه هم خیلی خوبه 

خوب بگو میخوای سقطش کنی چرا میگی میخوام منفی شه ابهام بوجودمیاری😑

بهترین جواب...... والله

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐
مگه نمیگی تست و ازمایش نشون داده که بارداری وقتی اونا نشون دادن یعنی بارداری یعنی یه موجود زنده تو ...

یه دوسلولیه نه قلبی داره نه روحی خودمم خیلی ناراحتم عذاب وجدانم و مضاعف نکنین