2777
2789
عزیزم اگه میدونی قلبش تشکیل نشده هنوز این کاریا که میگم انجام بده وگرنه گناه کردی گیاه دارویی عروسک ...

کار درستی نکردید

سقطی که قبل از تشکیل قلب مجازه، به دلایل پزشکی هست. نگید اگه قبل از تشکیل قلب باشه گناه نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کار درستی نکردید سقطی که قبل از تشکیل قلب مجازه، به دلایل پزشکی هست. نگید اگه قبل از تشکیل قلب باشه ...

من هر دارویی و نمیتونم استفاده کنم خیالتون راحت چون هم فشار خون بالا دارم هم تپش قلب تو این جامعه حاضرن بچه وجود داشته باشه حتی به قیمت یتیم بزرگ شدنش

یه دوسلولیه نه قلبی داره نه روحی خودمم خیلی ناراحتم عذاب وجدانم و مضاعف نکنین 

همین دوسلولی در حال تشکیل قلبه

عزیزم اون الان جون داره، از تاپیکتون میرم ولی امیدوارم خودتون کلاهتونو قاضی کنید

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
من هر دارویی و نمیتونم استفاده کنم خیالتون راحت چون هم فشار خون بالا دارم هم تپش قلب تو این جامعه حا ...

ان شاءالله خدا بهتون سلامتی بده

برید دکتر دارو میده بهتون فشار و تپش قلب کنترل میشه. ولی خودتون و زندگیتون رو با سقط قمار نکنید

همین دوسلولی در حال تشکیل قلبه عزیزم اون الان جون داره، از تاپیکتون میرم ولی امیدوارم خودتون کلاهتو ...

ممنون منم جای شما بودم همین جوابمو میدادم درکتون میکنم منم که فعلا نه اقدامی کردم نه جراتشو دارم تا ببینم خدا چی میخواد

منم همینا گفتم اگه قشنگ بخونید متوجه میشیدگلم

نگران نباش عزیزم من خودم بشدت محتاطم شما هیچ کار بدی نکردین منم اقدامی نمیکنم  فقط حس درک شدن به من دادین  بی نهایت ممنونم ازتون

نگران نباش عزیزم من خودم بشدت محتاطم شما هیچ کار بدی نکردین منم اقدامی نمیکنم  فقط حس درک شدن ب ...

خواهش میکنم عزیزم ماه قبلم من همین اتفاق افتادواسم فکر میکردم حاملم هرچی آزمایش و.. دادم منفی بود ولی پریود نمی‌شدم نگو عفونت داشتم

مردم گفتم اگه حامله باشم چه خاکی بریزم سرم الحمدالله نبودم

ایودی بزار من خودم میرم بزارم که دیگه خیالم راحت بشه