2777
2789
عنوان

کنار واژنم یه جوش زیر پوستی زده

1819 بازدید | 21 پست

هفته۳۶ بارداریم کنار واژنم یه جوش زده برآمده شده خیلیم درد داره چند روزه  داخل واژنم میخاره از بس خاروندم درد میکنه چیکار کنم؟؟

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا بگید چیکار کنم خیلی عذاب میکشم😞

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
عنبر نسا دود کن

دود عبر نسا دوره بارداری باعث سقط میشه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
به دکترت گفتی گلم؟شاید زگیل هست؟

وای نه توروخدا؟؟میترسم معاینه کنه بدنمو اخه خیلی بدم میاد

عفونت ندارین؟...چیزی ک طبع گرم داشته باشه نخوردین؟

من خودم طبعم گرمه..گرمیم زیاد میخورم مثل پسته بادوم خرما گردو موز اینا ینی از اینه؟

باید بگی بنظرم ب دکتر.میخوای توی گروه تلگرامم اد کنمت؟ ماماهست جواب میده میتونی بپرسی

اره اگ میشه ایدیتون بدین ب من لطفا 🥺