2777
2789
عنوان

کنار واژنم یه جوش زیر پوستی زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 21 پست
من خودم طبعم گرمه..گرمیم زیاد میخورم مثل پسته بادوم خرما گردو موز اینا ینی از اینه؟

آره امکانش هست...لباس زیرتونم زود ب زود عوض کنین با سشوار خودتونو خشک کنین...دکتر ک میرین ازش بپرسین یا بهداشت محل از ماما سوال کنین ی پمادی چیزی میدن واسه عفونت واژن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره امکانش هست...لباس زیرتونم زود ب زود عوض کنین با سشوار خودتونو خشک کنین...دکتر ک میرین ازش بپرسین ...

مرسییی❤

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
کی گفته از سقط جلو گیری میکنه جلو خونو میگیره ی سرچ بکنین 

شما که سرچ کردی چه جوری این مطلب رو نخوندی، دوباره سرچ کن

متون طب سنتی از دود عنبر نسارا به عنوان عامل سقط جنین زنده و مرده یاد شده است. از آنجا که این ماده موجب جاری شدن خون حیض می‌شود، پس در دوران بارداری نباید مورد استفاده قرار بگیرد. درباره علت سقط جنین در اثر مصرف عنبرنسارا هنوز تحقیقات کافی نشده اما این احتمال وجود دارد که مقدار خاصی از سمیت برای سلول داشته باشد و به اصطلاح سیتوتوکسیک باشد.

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
شما که سرچ کردی چه جوری این مطلب رو نخوندی، دوباره سرچ کن متون طب سنتی از دود عنبر نسارا به عنوان ...

متوقف کردن خونریزی

برای متوقف کردن خونریزی انواع زخم های تازه و بهبودی آنها پودر عنبر نسارا را بر روی زخم بپاشید

مرسییی❤

اگه دهانه بیرون واژنه ک خارش داره با پماد موضعی کلوتریمازول فک کنم حل بشه مشکلت...اون جوشم خودش میره ... حالا یا از گرمیه یا هورمونات ب هم ریخته 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم