2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرمو در اورده به خدا بعضی اوقات گریه م میگیره دختر م خیلی اذیت میشه    

خیلی بده راهکار اساسیش بخوای کوتاهی موعه یا کراتین یا اتو نانو یه چیزی که بسوزونتش تازه به کف سر چسبیدن هیچی بهتر از زدن و کوتاهی مو نیست میشه از داخل حجم مورو کم کنید مو کوتاه شه درمیاد باز این لامصب ادم روانی میکنه وووویییی یادش میوفتم لرزم میگیره با چه بدبخی خلاص شدم تازه هنوزم یه وقتایی توهمشو میزنم

از کجا میگیرن

شخصی داشته باشه از وسایل شخصی شما استفاده کنه یا نزدیک شما بشینه شپش میپره اخه😑خیلی بده خیلی😑 ما از بقیه که نگفتن گرفتیم از شونمون استفاده کردن.شونه حوله شخصی بالش اینا راهای انتقالشه

شخصی داشته باشه از وسایل شخصی شما استفاده کنه یا نزدیک شما بشینه شپش میپره اخه😑خیلی بده خیلی😑 ما ا ...

وای شوهر من خیلی پلشته 

من خودم ب شدت وسواسی 

اون رعایت نمیکنه 

فروش آنلاین لوازم آرایشی @jingoolestoon_shop
یا مکه مکرمه یامدینه منوره

هی نمیدونی چه بلای بدی بود من کلی پول واسه صافی موهام دادم همشو زدم نمیرفت که خیلی ترسناکه از این بلا بدتر نداریم مغزم تاب گرفت اینا جدا نشدن تازه بسکه همه چیو تو اب داغ داغ خیس دادم شستم مردم