2777
2789
چه راهی؟

باید کسی برات انجام بده. 

میری توی حموم. سرکه رو بریز توی اسپری. به موی شپش دار، هی اسپری میکنی و شانه ی ریز میزنی. 

اسپند رو هم میزاری بجوشه با آب. ابشو صاف میکنی. بعد اسپری سرکه سرتو با آب اسپند میشوری. 

بعد از حمام که موهاتو خشک کردی. یک نفر باید به دقت موهاتو بگرده که تخم شپش ها رو از موهات جدا کنه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسمش اومد سرم خارید،😐..سس سفید بزن تا8ساعت بمونه

من محلول زدم باید ۸ساعت میموند ۱۸ساعت بود بازم بودن😑چه کارا نکردم تا بره مردم خدا این شپشو ازمون دور کن اصلا یه بلای بدیه نگو

شپش ربطی به نظافت نداره میگن یکی داشته باشه به شخص دیگه ای میده بیشترم بچه هان میرن مدرسه بهم میدن&n ...

خب من کلا بخاطر وسواس اصلا وسیله ب کسی نمیدم و حتی فاصله امو با بقیه حفظ میکنم 

خوشم نمیاد بچسبم ب کسی

فروش آنلاین لوازم آرایشی @jingoolestoon_shop

وای اقا منم گرفتارم

از دختر خالم گرفتمم دم صبح ب حد مرگ سرم میخارید دیوونه شدم 

توروخدا بکیذ چیکار کتم

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

من امشب رفتم داروخانه گفتن برای ریشه کن شون تخماش مداوم از شامپو ضد شوره استفاده کنین 

من خریدم ک امتحان کنم ببینم چی میشه 

شپش بلاست بلااااااا

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من محلول زدم باید ۸ساعت میموند ۱۸ساعت بود بازم بودن😑چه کارا نکردم تا بره مردم خدا این شپشو ازمون دو ...

اینو امتحان کردن جواب گرفتن,شب بذار ,بخاب,تو حموم هی شونه بزن بعدشم با سرکه موهااتو بشور...چند روز تکرار کن

پدرمو در اورده به خدا بعضی اوقات گریه م میگیره دختر م خیلی اذیت میشه    

عزیزم پیاممو بالا به یکی از بچه ها گفتم بخون. ما هم از خواهرم که ابتدایی بود گرفتیم. اونم از مدرسه گرفته بود. اصلا هم شپش ربطی به نظافت نداره که بخوای ناراحت کنی خودتو . ما با همین کاری که گفتم ریشه کن کردیم به سرعت. 

وای اقا منم گرفتارم از دختر خالم گرفتمم دم صبح ب حد مرگ سرم میخارید دیوونه شدم  توروخدا بکیذ ...

تو حموم سرتو خم کن شونه کن ببین چیزی نمی‌ریزه پایین 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
خب من کلا بخاطر وسواس اصلا وسیله ب کسی نمیدم و حتی فاصله امو با بقیه حفظ میکنم  خوشم نمیاد بچس ...

افرین کار خوبی میکنی.خانواده شوهر من نه بابا اینا نمیدونن چیه لامصبا داشتین میدونستین مارو چرا اسیر کردین اخه رعایت میکردن خیلی خوب بود من خونه داییم رفتم نمیدونستم به محض اینکه فهمیدم به زنداییم گفتم همه چیو شست سر خودشو بچشو دیدم هرکی باهامون بود محلول زد از ترس یکمی بقیه حس مسئولیت داشته باشن خیلی خوبه

باید کسی برات انجام بده.  میری توی حموم. سرکه رو بریز توی اسپری. به موی شپش دار، هی اسپری میکن ...

هررررر کاری بگی کردم،خودم دخترم و پسرم هر مبتلا شدیم ،یعنی این کرونا بره ،این شپش لعنتی نمیره

افرین کار خوبی میکنی.خانواده شوهر من نه بابا اینا نمیدونن چیه لامصبا داشتین میدونستین مارو چرا اسیر ...

دقیقا 

ولی کلا خونواده شوهر منم بهداشت و وسیله شخصی حالیشون نیس🤧🤕🤢

فروش آنلاین لوازم آرایشی @jingoolestoon_shop