2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 138 پست
رفع انباشتگی(وسایلی ک چندساله استفاده نکردی بنداز دور یا ببخش)  عکسهای تکی خودتو رو دیوار نزن& ...

من دیشب دوتا گل خشک بود تو یه ظرف مامانم از شبی که هست تو محرم برای حضرت قاسم حنا و ....میبرن آورده بود تبرکی و میخواستم بندازم دور از ته ظرفی که گذاشته بودیم گلارو کنده نمیشد خودم به زور کندم که بندازم دور ولی یه چیزی بهم گفت ننداز اتفاقا فکر کنم به نیت ازدواج منو خواهرم اورده بود الان که گفتی دوباره یادشون افتادم به نظرت بندازمشون دور؟

سوره احزاب و طه برای زیاد شدن خواستگاره  از چله نماز شب و چله زیارت عاشورای حق شناس هم خیلیا و ...

شمام حاجت گرفتین از حق شناس؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سرچ‌کن شهید تورجی زاده 

همیشه گلستان شهدا سرش شلوغه  از ارومیه و  جاهای مختلف دیدم میان  میتونی بهشون متوسل بشی 😘 انشالله همسر  و همراه خوبی قسمت شما باشه 😍❤️

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْ ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
توسل و نذر به شهید هادی و سامانلو و شفیعی 40عاشورا برا شهید نویدصفری چله عاشورای  آیت الله حق ...

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سرچ‌کن شهید تورجی زاده  همیشه گلستان شهدا سرش شلوغه  از ارومیه و  جاهای مختلف دیدم م ...

نه هیچی نمیخواد بخونی بهشون . فقط نیتت اومدن خواستگار برات باشه

فدات حاجت روا شین 

دنبال این کارها نرید کلاه برداری به نیتی که تو دلتونه مثلاً ازدواج قرآن و نماز بخونی.  اون آیه ...

فدات به تموم آرزوهات برسی 

دنبال این کارها نرید کلاه برداری به نیتی که تو دلتونه مثلاً ازدواج قرآن و نماز بخونی.  اون آیه ...

سوره قران میگه که برا حل مشکله 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

یکی از دوستای من میرفت سر خاک شهدا فاتحه میخوند شوهرشو اونجا پیدا کرد 

دخترعمم هم میرفت نماز جمعه شرکت می‌کرد یه شوهر خوب پیدا کرد البته مامانبزرگ پسره پسندید و به نوه اش پیشنهاد داد اومدن  

جدی   میخونم از هفته اینده  ان شاالله ک جواب بده  خدا خیرت بده گلی

انشاالله یکی بیاد که واقعا خوب باشه و به دلت باشه و در کنارش خوشبخت بشی

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

من شنیدم نماز جعفر طیار عالیه ولی باید آخرش حتما دعای زادالمعاد رو بخونی و سعی کنی حتما تو سجده گریه کنی حتی شده یه قطره بعد حاجت بخوای این قسمت زرد تو مفاتیح نیست .اولی بعداز پایان نماز بخونید ودومین عکس هم تو سجده آخر نماز.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...