2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 13338 بازدید | 138 پست
هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

😘😘😘

کجای هستی عزیزم؟

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ببخشیدا می سه اونایی که پیام گذاشتن سن و میزان تحصیلات شوند را هم بگن 

واقعاً عقل ندارید نمی دونید خدا از خرافات بدش میاد راه برای خواسته هاتون گذاشته اونوقت می رسد دنبال خرافات 

هر چی بخواهید با قرآن و نماز بهتون می ده 

بچه ببخشیدا می سه اونایی که پیام گذاشتن سن و میزان تحصیلات شوند را هم بگن  واقعاً عقل ندارید ن ...

من زیاد قرآن و نماز خوندم ولی از این راه مشکلم حل نشد

بعضی وقتا آدم از رو ناچاری میره دنبال بعضی راه ها

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
من زیاد قرآن و نماز خوندم ولی از این راه مشکلم حل نشد بعضی وقتا آدم از رو ناچاری میره دنبال بعضی را ...

آیه هایی را هم که مخصوص خواسته است هست را خوندی ؟ نیتت درست بود 

ذکر یا فتاح یا رحیم را فراموش نکن

من زیاد قرآن و نماز خوندم ولی از این راه مشکلم حل نشد بعضی وقتا آدم از رو ناچاری میره دنبال بعضی را ...

عزیزم خب ادم چه خبر داره همین اشنای ما زنگ زده به این خانوم و بهش گفته ۴ گوشه ی خونتون رو بکن از قدیم ۴ تا میخ فولادی که دعا داشته در اومده و با سوره هایی که گفته الان مشکلاتشون رفع شده 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
آیه هایی را هم که مخصوص خواسته است هست را خوندی ؟ نیتت درست بود  ذکر یا فتاح یا رحیم را فراموش ...

تو قنوت ۳ ساله ربنا هب لنا... رو میگم

کلی ختم چله که برای ازدواج هستو برداشتم ولی ازهیچی نتیجه نگرفتم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
از امروز هم میشه شروع کرد یا حتما باید از شنبه شروع کرد

ختم مجرب برای بخت گشایی و ازدواج

برای پسران و دخترانی که امر ازدواج بر آنها سخت شده است و با مشکل مواجه شده اند ختم شریفه ذیل که مجرب است و مدت آن یک هفته است پیشنهاد میشود: 

● هفتاد مرتبه آیه الکرسی بخواند.
● هفتاد مرتبه سوره اخلاص قرائت کند.
● هفتاد مرتبه سوره شریفه ناس را قرائت کند.
● هفتاد مرتبه سوره شریفه فلق را قرائت کند. 

این ختم مجرب است و به اذن خداوند تبارک و تعالی نتایج سریع دارد.
به فرض هم که اینا که گفته باشه با قرآن می تونسته این جادو را باطل کنه

آره گفته برا یه مدت ۲ ایه ی اخر سوره بقره رو بخونه باطل السحر هست 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼