2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

13904 بازدید | 138 پست

سلام خوب هستین خانوما واسه باز شدن بخت چه دعای ذکری بلدین زود جواب بده 

نیاین بگین ازدواج بده و ما که کردیم کجا رو گرفتیم خانم محترمی که میخوای اینو بگی اگه ناراضی  هستی طلاق بگیر و اینم به دیگران نگو

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ازدواااااج عااااااالیه

منم متنفرم از مجردی

من انواع و اقسام کارهارو انجام دادم ساااالها،  ولی حاجت نمیگرفتم ۲ سال هیچی نخوندم گرفتم. فقط یه کاری  کردم، بزن گوگل رقعه در رودخانه ، انجام بده

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد

سوره احزاب و طه برای زیاد شدن خواستگاره

از چله نماز شب و چله زیارت عاشورای حق شناس هم خیلیا واسه ازدواج حاجت گرفتن

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

عزیزم یه حاج خانمی هست با قرآن بهت میگه چی بخونی و چه مدت رد خور نداره زنگ بزنی بهت میگه تهرانه خواستی بگو بهت بگم 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
ذکر جامع الناس شنیدم خوبه چله دعای معراجم هس

فدات به تموم آرزوهات برسی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ازدواااااج عااااااالیه منم متنفرم از مجردی من انواع و اقسام کارهارو انجام دادم ساااالها،   ...

فدات شم 

سوره احزاب و طه برای زیاد شدن خواستگاره  از چله نماز شب و چله زیارت عاشورای حق شناس هم خیلیا و ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

عزیزم یه حاج خانمی هست با قرآن بهت میگه چی بخونی و چه مدت رد خور نداره زنگ بزنی بهت میگه تهرانه خواس ...

میشه بدی چقدر میگیره