2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

13304 بازدید | 138 پست

سلام خوب هستین خانوما واسه باز شدن بخت چه دعای ذکری بلدین زود جواب بده 

نیاین بگین ازدواج بده و ما که کردیم کجا رو گرفتیم خانم محترمی که میخوای اینو بگی اگه ناراضی  هستی طلاق بگیر و اینم به دیگران نگو

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواااااج عااااااالیه

منم متنفرم از مجردی

من انواع و اقسام کارهارو انجام دادم ساااالها،  ولی حاجت نمیگرفتم ۲ سال هیچی نخوندم گرفتم. فقط یه کاری  کردم، بزن گوگل رقعه در رودخانه ، انجام بده

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد

سوره احزاب و طه برای زیاد شدن خواستگاره

از چله نماز شب و چله زیارت عاشورای حق شناس هم خیلیا واسه ازدواج حاجت گرفتن

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

عزیزم یه حاج خانمی هست با قرآن بهت میگه چی بخونی و چه مدت رد خور نداره زنگ بزنی بهت میگه تهرانه خواستی بگو بهت بگم 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
ذکر جامع الناس شنیدم خوبه چله دعای معراجم هس

فدات به تموم آرزوهات برسی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ازدواااااج عااااااالیه منم متنفرم از مجردی من انواع و اقسام کارهارو انجام دادم ساااالها،   ...

فدات شم 

سوره احزاب و طه برای زیاد شدن خواستگاره  از چله نماز شب و چله زیارت عاشورای حق شناس هم خیلیا و ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

عزیزم یه حاج خانمی هست با قرآن بهت میگه چی بخونی و چه مدت رد خور نداره زنگ بزنی بهت میگه تهرانه خواس ...

میشه بدی چقدر میگیره