2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 13322 بازدید | 138 پست
میشه بدی چقدر میگیره 

قبلا ۷۰ ولی الان ۱۲۰ میده برا خرج فقرا برا خودش بر نمیداره آخه ۹۰ سالشه و همینم میده فقرا 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
قبلا ۷۰ ولی الان ۱۲۰ میده برا خرج فقرا برا خودش بر نمیداره آخه ۹۰ سالشه و همینم میده فقرا 

مرسی عزیزم بزار 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواااااج عااااااالیه منم متنفرم از مجردی من انواع و اقسام کارهارو انجام دادم ساااالها،   ...

این کارو که انجام دادین چند وقت بعدش ازدواج کردین؟ همسرتون همونی هستن که میخواستین؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
مرسی عزیزم بزار 

اینجا شاید راضی نباشه درخواست بده بهت بگم 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿۲۱﴾
و از نشانه‏ هاى او اينكه از [نوع] خودتان همسرانى براى شما آفريد تا بدانها آرام گيريد و ميانتان دوستى و رحمت نهاد آرى در اين [نعمت] براى مردمى كه مى‏ انديشند قطعا نشانه‏ هايى است (۲۱)

این آیه را زیاد بخونید