2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 13322 بازدید | 138 پست

فلفل سیاه نکوبیده رو یک جفت بذار روی چدن گاز نزدیک شعله ، گاز رو روشن کن تا با هم بسوزن . برات خواستگار میاد ( فلفل ها رو دقیقا کنار هم بذار ک بهم چسبیده باشن)

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
نکات فنگشویی رو هم رعایت کن 

چیه اون

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم‌ ان‌ شالله خیلی زود یه ازدواج عالی قسمتت بشه

فدات

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فلفل سیاه نکوبیده رو یک جفت بذار روی چدن گاز نزدیک شعله ، گاز رو روشن کن تا با هم بسوزن . برات خواست ...

چیزی روش بخونم

شما زنگ زدی؟میشه بگی چی گفت بهت🥺

چند تا از اشناها زنگ زدن و بهشون گفته مثلا فلان جای خونتو نگاه کن دیدن اونجا چیزی بوده و یا بعضیا مشکلشون رو  گفته بهشون صدقه حل میشه و میگه مثلادفلان سوره رو ۳۰ روز یا ۱۲۰ روز یا فلان ایه رو دقیق سر همون روز حل شده 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
قربونت ایشالله توام به خواسته دلت برسی گل💞 ی چله عاشورا ب نیابت شهید بابک نوری بگیر خیلی خوب حاجت ...

فدات

چیه اون

رفع انباشتگی(وسایلی ک چندساله استفاده نکردی بنداز دور یا ببخش) 

عکسهای تکی خودتو رو دیوار نزن 

مجسمه و تابلوی زن تنها تو خونه نزار

گل خشک نگه ندار 

زیر تخت رو خالی کن

تو کمدت فضای خالی بزار یکم

عزیزم من یه ختم گرفتم بلافاصله ۳ تا خواستگار برام اومد ولی هیچکدوم به دلم نبود اگه مایل باشی بهت بگم

اره تورو خدا 😭😭

رفع انباشتگی(وسایلی ک چندساله استفاده نکردی بنداز دور یا ببخش)  عکسهای تکی خودتو رو دیوار نزن& ...

وای فدات شم