2777
2789
عنوان

رفتن بیرون با.....

117 بازدید | 12 پست

چه بهانه ای بیارم؟ 

رلم نیست کسیه که فامیله و خودش اومد گفت دوسم داره 

منم خب متقابلا دوسش دارم 

بهم گفت هروقت اوکی بودی وقت بزاریم همدیگه رو ببینیم 

و صحبت کنیم و به سوالای همدیگه جواب بدیم 

درکل واسه رفتن بیرون باهاش چ بهانه ای بیارم؟ 

منی که خیلی محدودم و تنها بیرون نمیرم و اجازه ندارم 

لطفا یه روش عاقلانه بگین به کار بیاد و بتونم برم بیرون و بنظرتون چه ساعتی برم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا بخوادت باید با خانوادت درمیون بزاره اون موقع با خیاله راحت میتونی بری سرقرار

مشخصا درست میگی 

خودمم نمیخام انقدر زود خانواده ها درجریان قرار بگیرن میخام از حسش مطمئن شم بعدا علینیش کنیم

مشخصا درست میگی  خودمم نمیخام انقدر زود خانواده ها درجریان قرار بگیرن میخام از حسش مطمئن شم بع ...

ببین گلم بزار خانوادت اول بپسندن بعد ممکنه خدایی نکرده راضی نباشن نزارن بهش برسی بعدش داغون میشه مثه من  

کاش مےشُـد خَنـدِه هاتـو سِیـو کَـرد واسِـہ هَمیشِـہ..:)
ببین گلم بزار خانوادت اول بپسندن بعد ممکنه خدایی نکرده راضی نباشن نزارن بهش برسی بعدش داغون میشه مثه ...

میشی

ببین گلم بزار خانوادت اول بپسندن بعد ممکنه خدایی نکرده راضی نباشن نزارن بهش برسی بعدش داغون میشه مثه ...

چی بگم 

ولی من خودم هنوز سنم کمه واسه این میخام خودم مطمئن باشم از طرفم مشخصا قرار نیست خیلی دیر بهشون بگم نهایتا یکی دو ماه دیگه که درکل آدم میشناسه طرف رو اگه برام قابل اعتماد بود و حسش رو قبول کردم میگم اگه نبودم که کلا تمومش میکنم 

الان فقط موندم چه بهانه بیارم واسه اینکه بریم بیرون حرف بزنم باهاش

چی بگم  ولی من خودم هنوز سنم کمه واسه این میخام خودم مطمئن باشم از طرفم مشخصا قرار نیست خیلی د ...

وابستش میشی