2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 53 پست
واقعا متاسف شدم و از خدا میخوام کمکت کنه عزیزم. ولی ایکاش به خواستگارت که چندوقت بود همو میشناختین ...

تو دنیا هیچ کس رو جز خدا ندارم 😭😭😭😭😭😭😭

تورو خدا وقت اذانه برام دعا کن منم به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم بتونی جلوشون وایسی

تورو خدا دعا کن برام به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس 

عشقم که فکنم زن گرفت 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تورو خدا دعا کن برام به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس  عشقم که فکنم زن گرفت

الهی باشه گلم حتما برات دعا میکنم 

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
الهی باشه گلم حتما برات دعا میکنم 

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

تورو خدا دعا کن برام به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس  عشقم که فکنم زن گرفت

یه جور دیگه برات دعا کردم اگه مشکلت حل شد بهم بگو

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
یه جور دیگه برات دعا کردم اگه مشکلت حل شد بهم بگو

مرسی عزیزم بزار درخواست بهت بدم گم نکنم

قربونت بشم 

🥰

تو دنیا هیچ کس رو جز خدا ندارم 😭😭😭😭😭😭😭 تورو خدا وقت اذانه برام دعا کن منم به زودی زود عروس ش ...

طاهره جون برات دعا کردم و سپردمت دست خدا.

مطمئنم که خوشبخت میشی و نتیجه صبرتو میگیری😊

برات بهترینهارو آرزو میکنم.

راستی عزیزم برای رهایی از نامادری یه وقت عجله ای تصمیم نگیری برای ازدواج.حرف یک عمر زندگیه.باتوکل بخدا و با صبر و تعقل همسر آینده اتو انتخاب کن.

انشالله بزودی شاهزاده سواربر اسب زندگی شماهم از راه میرسه😊

طاهره جون برات دعا کردم و سپردمت دست خدا. مطمئنم که خوشبخت میشی و نتیجه صبرتو میگیری😊 برات بهترین ...

فدات انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس زندگیت پر ازآرامش و خوشبختی 

@هلیا_کوشولو

@هلیا_کوشولو

لیا_کوشولو