2777
2789
عنوان

نامادری

621 بازدید | 53 پست

سلام خوب هستین خانوما حالم خوب نیست مادر ندارم مادرم فوت شده نامادری دارم بابامم پشت نامادریمه 

خیلی اذیتم میکنه نامادری تو همه مواقع تورو حضرت فاطمه زهرا ازش بخواین برام مادری کنه اون درد بی مادری کشیده میدونه سخته قسمش بدین بختمو باز کنه و برم سر زندگیم 

فکر کنین ۳ سال عمرم رو با عشقم بودم تو همه شرایط باهم بودیم خیلی 

الان که اومدن خواستگاری نامادریم رفته پیش پدر عشقم منو خراب کرده 

به ارواح خاک مادرم کاریش نکردم هیچ کار بدی فقط بدش از من میا 

تورو خدا دعام کنین برم از این خونه 

فقط بحث عشقمم نیست هر کی میاد خواستگاریم بعد دو روز زنگ میزنه به طرف و منو خراب مکنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزن دهنشو بیار پایین عنترو     نزنی من گردن نمیگیرما

حالم خوب نیست 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عجب آشغالی

کی

دوست داره نمیخواد از پیشش بری!

اه حتما 🤦‍♀️😂

وایسا جلوشون

چجوری 😭😭😭میترسم چون بابام پشتشه

خدا لعنتش کنه همچین نامادری هارو

مامانم منم نامادریه ولی به حضرت زهرا هیچ وقت بهشون هیچی نگفته اونا مامانمو پیر کردن با حرف ها و تهمت هاشون بچه هم نیستن 40  37  38 سالشونه

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒
نامادریت دیگه

اها 😭😭😭😭حالم خوب نیست 

چجوری 😭😭😭میترسم چون بابام پشتشه

پشتش باشه تنهایی وایسا مگه میخوان بکشنت

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست