2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 53 پست

چقد بی شعوره😒😐

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فازشو درک نمیکنم😐😐 

فقط اینطوری خودم می تونم قانع کنم که خیلی دوست داره نمی خواد از پیشش بری😐😂 

انشاالله به انچه قسمتت هست میرسی 💞

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
خدا لعنتش کنه همچین نامادری هارو مامانم منم نامادریه ولی به حضرت زهرا هیچ وقت بهشون هیچی نگفته اونا ...

خبلی بده خیلی حالم خوب نیست 😭😭😭😭حتی باعث شده عشقم فکنم زن بگیره دعام کن ازدواج کنم هر چی زودتر تورو خدا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
می‌دونی یه چیزی که خیلی موثره نماز شب هست.بشین نماز شب بخوان نه فقط یک روز نیت کن چن روزی بخون و خوو ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
پشتش باشه تنهایی وایسا مگه میخوان بکشنت

از اینم گفتی بدتر 

انشالله خدا کمکت میکنه به خدا توکل کن گلم همه چی قشنگ درست میشه برات غصه نخور 

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

خبلی بده خیلی حالم خوب نیست 😭😭😭😭حتی باعث شده عشقم فکنم زن بگیره دعام کن ازدواج کنم هر چی زودتر ت ...

ناراخت نشو عزیزم انشالله خدا مشکلتو خل کنه زبون اون نامادری تو هم ببنده

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒
نمیشه دوستت شرایط شما رو برای پدرش توضیح بده .

زن گرفته فکنم دیروز یکی پیام داد گفت دیگع مزاحم شوهرم نشو من زنش شدم فک کن ۳ سال تمام شب و روز پاش بودم

چقد بی شعوره😒😐

حالم خوب نیست 

فازشو درک نمیکنم😐😐  فقط اینطوری خودم می تونم قانع کنم که خیلی دوست داره نمی خواد از پیشش بری ...

نه اصلا دوسم نداره 😭

ناراخت نشو عزیزم انشالله خدا مشکلتو خل کنه زبون اون نامادری تو هم ببنده

فدات به تموم آرزوهات برسی دعا کن عروس شم به زودیزود 

یعنی خواستگارت بخاطر حرفای نامادریت منصرف شد؟

نیدونم چی بهشون گفنه بود زن گرفت چند روزه فکنم

نیدونم چی بهشون گفنه بود زن گرفت چند روزه فکنم

واقعا متاسف شدم و از خدا میخوام کمکت کنه عزیزم.

ولی ایکاش به خواستگارت که چندوقت بود همو میشناختین شرایط نامادریتو بهش میگفتی تا آمادگیشو داشته باشه.

از طرفی هم اگه اون آقا واقعا شمارو میخواست و با شناخت از شما داشت نباید تحت تاثیر حرفای نامادریت قرار میگرفت و باید خانواده اش رو مجاب میکرد و پای انتخابش می ایستاد.پس حتما لایق شما نبوده.

دوستم میدونم شرایط خیلی سختی داری اما مطمئن باش هیچکس به اندازه خدا نمیتونه کمکت کنه.از خدا بخواه و دعا کن انشالله خدا بهت کمک میکنه.انشالله خوشبخت بشی نامادریت هم سر عقل بیاد و دست از سرت برداره.

کسی رو نداری که رو بابات نفوذ داشته باشه؟یعنی بابات ازش حرف شنوی داشته باشه؟

مثلا پدربزرگ مادربزرگ یا عمو عمه ...؟که بتونی مشکلتو بهش بگی و ازش کمک بخوای؟