2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 139 پست
باورتوم میشه همه اینارو گفتم امشب واقعا کم آوردم بهش گفتم تو میگی من گناه کارم من دیگه کاری نمیتونم ...

عزیز دلم چقدر تو‌ مظلومی،،،،ولی باز جای ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شکر ک بچه نداری،،،،اگه کارساز نیست تحدید کن ب رفتن بگو اومدم ک بسازم اکه باز خاطرات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بداون روز رو تکرار کنی و منو زجر بدی  می میرم برای همیشه میرم،،،،اگه ب من شک داری هر سوالی تو هر دادگاهی داری بگو میام جواب میدم ولی زجر نده،،،قانون این کشور ک‌همه بر علیه زنه ،حق رو ب من داد ولی تو نه،،،هنوز هم مدارکش هست برو‌و دوباره دربیار ولی فقط تموم کن،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم زندگیی که به قول خودت به سختی بهش رسیدی نباید راحت از دستش بدی من اول فکر کردم شوهرت گندی زده ...

منم دقیقا همینو میخوام اما میدونی مشکل اینجاس همش میگم اگه شوهرم بزنه به اون چیزی بشه وضعیت بدی میشه همه میگن سر یه زن کارشون به اینجا کشید میخوام آرومش کنم میخوام بگذره از همه چی اما نمیتونه غرورش نمیزاره بخدا روزی که برگشتم رفتم امامزاده گفتم باید همه رو ببخشم برگردم سخته همچنان از تو داغونم اما دارم خودمو جمع میکنم من دارم سعی میکنم اما با یه حرف همه چیو خراب میکنه کاش زندگیمون درست بشه مثل قبل بشه

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورتوم میشه همه اینارو گفتم امشب واقعا کم آوردم بهش گفتم تو میگی من گناه کارم من دیگه کاری نمیتونم ...

من جات بودم یه بار برای همیشه بهش میگفتم بین منو اون طرف هیچ رابطه ای نبوده و اگه یه بار دیگه این حرفا رو به دهنت بیاری واقعا جدا میشم ازت چون هر چقدر میخوام به زندگی عادیم برگردم تو نمیزاری اینجوری طرف خودشو جمع میکنه و دیگه چیزی نمیگه چون اونطور که فهمیدم شما و زندگیشو دوست داره شکر خدا

عزیز دلم چقدر تو‌ مظلومی،،،،ولی باز جای ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شکر ک بچه نداری،،،،اگه کارساز نیست تحدید کن ب رفتن ...

من اسکرین شات پیامای اون آقارو از روز اول تو گوشیم داشتم با اینکه تو اون دوندگیا گوشیمو دزدین اما بعضیاشو برا مامانم فرستاده بودم حتی اونارم دادم بهش خودشم میدونه اما با زبون آزار میده دلم میشکنه نفرینشم نمیتونم بکنم خیلی سختی کشیدم تا امروز زندگیم فقط ترس خراب شدنشو دارم 

من جات بودم یه بار برای همیشه بهش میگفتم بین منو اون طرف هیچ رابطه ای نبوده و اگه یه بار دیگه این حر ...

امروز شب همینو گفتم بهش گفتم برو تا صب فک کن صب بگی نمیخوای منو میرم اما یادت باشه من یه بار نگفتم تو با اون زن بودی چون اعتماد داشتم بهت اما تو همه بهت گفتن من چیم قانون قاضی تو باور نکردی قاضی به روش گفت کمتر زنی دیدم بعد اینجور تهمت بگذره بخواد باهات بمونه بدون زندگیش براش مهمه قدرشو بدون وجدانن خیلی قدر میدونه مدام تن و بدنم میلرزه

منم دقیقا همینو میخوام اما میدونی مشکل اینجاس همش میگم اگه شوهرم بزنه به اون چیزی بشه وضعیت بدی میشه ...

نترس نمی‌کشه،،،،سنگ‌بزرگ نشونه نزدنه ،میخواست بکشه هنوز روز اول کشته بود،،،اون براش الان عار هست ک رو دست خورده  غیرتش نم برداشته ‌‌‌‌‌ولیطرف ازاده و فکر می‌کنه الان همه ب چشم بی غیرت نگاهش میکنن ،اون داره خودش رو آروم. می‌کنه و اثبات می‌کنه ک‌ من غیرت دارم و بی خیال نیستم،،،گفت می‌خوام بکشم بکو پس من بدون تو تنهایی چه کنم؟ بگو تا ذهنش بره یه سمت دیگه،،گفت همه باید تاوان بدن بگو حتما اگه ندن ک‌عدالت تیست،،،هر حرفی زد ذهنش رو پرت کن ب آینده یا طرف دیگه مثل این حرفها 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم دقیقا همینو میخوام اما میدونی مشکل اینجاس همش میگم اگه شوهرم بزنه به اون چیزی بشه وضعیت بدی میشه ...

خب گلم این راه اروم کردن طرف نیست

برای اروم کردن طرف اول باید باهاش همدردی کنی

مثلا وقتی میگه دوست دارم طرفو بکشم بگو اره منم یادم میوفته دلم میخواد تیکه تیکش کنم عوضیه ... رو

حتی گاها بگو خوب شد به خواستش نرسید و مچشو گرفتیم

خدا سر عقلش بیاره

بعد بحثو عوض کن سریع

بعد ببین چقدر اروم میشه و کم کم دیگه حرفشو نمیزنه

مطمئنم باش میخواست کاری کنه تا حالا کرده بود پس استرس الکی نداشته باش

نترس نمی‌کشه،،،،سنگ‌بزرگ نشونه نزدنه ،میخواست بکشه هنوز روز اول کشته بود،،،اون براش الان عار هست ک ر ...

اینم خوبه این راهم امتحان میکنم خدا کنه امشب به خودش بیاد 

خب گلم این راه اروم کردن طرف نیست برای اروم کردن طرف اول باید باهاش همدردی کنی مثلا وقتی میگه دوست ...

مامانم میگه اگه میخواست بکشه تو اولین روزا که حرصش زیاد بود میکشت اون میخواد ببینه واکنش تو چیه واکنش نشون نده واکنشم نشون نمیدم هی ادامه میده یعنی هم خودشو داره اذیت میکنه هم منو یه لحظه میگه دوست دارم یه لحظه میگه تو باید به من میگفتی اون بهت گفته من دختر بردم پس پنهون کاری کردی امروز واقعا قاطی کردم گفتم تهش میگی رابطه من میگم نه تو میگی آره پس من سپردمت به خدا اگه منم من اما اگه تویی هم تو جواب ببین گفت من نمیگم رابطه چون اگه این بود الان تموم شده بودیم فقط نمیدونم چه مرگشه😔

اینم خوبه این راهم امتحان میکنم خدا کنه امشب به خودش بیاد 

سخته ولی برای آروم شدم خودت اول باید اونو آروم کنی،،،فکر کن فقط فعلا وظیفه داری اونو آروم کنی،تحدید کرد همراهی کن،فحش داد فحش بده،ولی جای شکر داستان هم یادآوری کن مثلا بگو ب هدفش ک خراب کردن زندگی ما بود نرسید،،،...بعد ک آروم شد چند وقت بعد یک روز ک آروم بود و خیلی حس معنوی داشت بگو بیا فراموش کنیم

مامانم میگه اگه میخواست بکشه تو اولین روزا که حرصش زیاد بود میکشت اون میخواد ببینه واکنش تو چیه واکن ...

با خودش درگیره دقیقا مثل تو که با خودت درگیری عزیزم

همین راهی که گفتم انجام بده ببین چقدر بهتر میشه اوضاعتون

سخته ولی برای آروم شدم خودت اول باید اونو آروم کنی،،،فکر کن فقط فعلا وظیفه داری اونو آروم کنی،تحدید ...

مرسی عزیزم فعلا مجبورم انگار برام دعا کن شاید درست شد همه چی 😔امیدوارم به هرچی میخوای برسی ❤️

مامانم میگه اگه میخواست بکشه تو اولین روزا که حرصش زیاد بود میکشت اون میخواد ببینه واکنش تو چیه واکن ...

اون دلش پره ولی میبینه تو مقصر نیستی ک بخواد سر تو خالی کنه مجبوره به چیزی بگه ک تو جواب بدی تا خالی بشه،،اپن داره ب در و دیوار میزنه تا آروم بشه،،،روشش بده ولی حق داره ک ما آروم باشه،خر دو حق دارید،غقط روش هر کس متفاوته

با خودش درگیره دقیقا مثل تو که با خودت درگیری عزیزم همین راهی که گفتم انجام بده ببین چقدر بهتر میشه ...

چشم مرسی که وقت گذاشتی برا درد و دلم ممنونم ازت مهربون امیدوارم همیشه حال دلت عالی باشه❤️

مرسی عزیزم فعلا مجبورم انگار برام دعا کن شاید درست شد همه چی 😔امیدوارم به هرچی میخوای برسی ❤️

خدا اول دلت رو و بعد زندگیت رو اروم کنه،،،هم خودت و هم شوهرت،،شرایط سختیه ،خدا خودش کمک کنه ،،،منم دعات میکنم ❤️