2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 139 پست
نمیدونم من اصلا تو وضعیت بدی ندیدمشون خانومه مانتو و روسری داشت میدونی شاید بخندی اما غروری که ازم ل ...

عزیزم فقط باید رو افکارت کار کنی .تصور کن که طلاق گرفتی وضع بدتر میشه .

حالا غرورتو حفظ کن .کار کن که پشیمون بشه طوری هم رفتار نکن که هیشکی پشتت نیست و اینجور حرفا .ولی طلاق نگیر .چون فقط سوتفاهم بوده .و تمام .

۲۱.۳.۰۱شروع
بهش بگو حست رو بزار اکه دوستت داره و واقعا سوتفاهم بوده درست کنه زمان بده 

من واقعا دارم سعی میکنم فراموش کنم دوباره بسازم اما همش میترسم که همه چیز یه جایی تموم بشه 

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من اصلا تو وضعیت بدی ندیدمشون خانومه مانتو و روسری داشت میدونی شاید بخندی اما غروری که ازم ل ...

ب نظرم با اون خانوم نبود چون اگه بود ک با دیدن تو سریع واکنش نشون ‌نمیداد ،ولی اون منتظرت بوده و تا دیده زده شمارو اگه تو حالت خیانت بود باید سوک می‌شد بعد ب تته پته و بعد دعوا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم فقط باید رو افکارت کار کنی .تصور کن که طلاق گرفتی وضع بدتر میشه . حالا غرورتو حفظ کن .کار کن ...

نه اصلا بهش نمیگم من بعد طلاق جایی رو ندارم بهشم گفتم اگه بعد طلاق کنار خیابونم بمونم میمونم اما نمیزارم توهین بشه به شخصیتم الان با من کار نداره فقط میگه اون پسررو میخوام جر بدم پاره کنم منم میگم آقا تمومش کن بزار زندگی آروم داشته باشیم میگه تو داری ازش حمایت میکنی

من واقعا دارم سعی میکنم فراموش کنم دوباره بسازم اما همش میترسم که همه چیز یه جایی تموم بشه 

ب جز خانواده پیش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مشاور هم رفتین؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ب نظرم با اون خانوم نبود چون اگه بود ک با دیدن تو سریع واکنش نشون ‌نمیداد ،ولی اون منتظرت بوده و تا ...

نه تا منو دید زد در گوشم گفت باورم نمیشه من دیگه واینستادم گفتم منم باورم نمیشه بهت اعتماد داشتم اومدم پایین من مامانم جلو در بود اون دید من اگه قرار بود با طرف دوس باشم با مامانم میرفتم

ب جز خانواده پیش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مشاور هم رفتین؟

من شرطم این بود بریم پیش مشاور گفت نه من دلیلی نمیبینم بریم پیش مشاور ما باهم خوبیم مامانم اینام گفتن خب برو ببین چطور میشه

حکم براش بریدن اما چون فامیله شوهرم بود اومدنو گفتن رضایت بده دیگه غلط کنه و فلان خانواده منم گفتن ک ...

اون هنوز بهت شک داره یا هنوز کامل اعتماد نداره،،،،بگو‌ک از یادآوری اون روز ناراحت میشی و چیزی نگه اگه هم گفت سکوت کن تا بببینه نه همراهی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌حرفی داری،ولی اگه این‌قدر ناراحته از اون آقا چرا راضی شد بیاد بیرون از زندان کسی ک راضی ب کشتنه طرفه ،زندان ک‌‌چیزی نیست

پس الان اشتی کردی

بله این ماجرا با اردیبهشت ماهه من دوماه بعد از ثابت شدن همه چی تو دادگاه با پافشاری خانواده شوهرم برگشتم حتی چون اعاده حیثیت کردم حق طلاقم گرفتم

من شرطم این بود بریم پیش مشاور گفت نه من دلیلی نمیبینم بریم پیش مشاور ما باهم خوبیم مامانم اینام گفت ...

خودت تنهایی برو ک‌بدونی چکار کنی هم فراموش کنی و هم با خودت کنار بیایی ‌‌‌‌‌‌و‌هم با شوهرت چکار کنی،فکر کنم ذاتا شوهر پررویی داری،از خواهر شوهر و مادرشوهر بخواه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ک‌کمک کنن بگو حست رو تا باهاش از طرف خودشون حرف بزنن

اون هنوز بهت شک داره یا هنوز کامل اعتماد نداره،،،،بگو‌ک از یادآوری اون روز ناراحت میشی و چیزی نگه اگ ...

نمیخواست از زندان بیاد بیرون خالش اومد به من التماس کرد من رضایت دادم سر همون رضایتم ناراحت بود اما خانوادش گفتن ما گفتیم به تو ربطی نداره