دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم
من میدم یه مدت خوب بود دوباره غذا نمیخوره ولاغر لاغر شده
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
تو اشتهاش تاثیر داشت ولی پسر من کلا اجابت مزاج و فعالیتش زیاد بود ،واسه همون با وجود مصرف راسیب،ویتامکس،فروگلوبین و.....وزنش تغییری نکرد.الان یه دفعه ای از شهریور ب بعد قد و وزنش خوب شده طوری که هر کی میبینه متوجه میشه و خودم از کوتاه شدن لباساش متوجه میشم.شهریور 17.800بود الان شده 20.700
امروز دکتر برا دخترم تجویز کرده بهش دادم بعد نیم ساعت خوابید الانم همش تو خواب بیقراره یعنی تا اخرش ...
اولش اینطوریه یکی دوروز بعد دیگه نیست اشتهاشم عالی میشه ووزن میگیره ولی اگه قطع کنی وندی بهش دوباره لاغر میشه
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
تو اشتهاش داشت ولی پسر من کلا اجابت مزاج و فعالیتش زیاد بود ،واسه همون با وجود مصرف راسیب،ویتامکس،فر ...
بچه شما چند سالشه ؟؟
ای بابا دختر من خودش بهونه گیر بود حالا اینم اثر بد بزاره چه شود🤦♀️🤦♀️
دخترتون چند سالشه ووزنش چقده ؟؟