2777
2789
نمیدونم والا شامم که کم خورد

چون من به بچم میدادم در طی شب هی بیدار میشد دستم رو میگرفت میبرد سر یخچال.بعدش یکم غذای شب رو سنگین تر میدادم که دیر تر گشنه شه.البته ب پیشنهاد متخصص اطفال روغن ذرت تو غذاش میریختم که اذیتش نکنه و هضم راحت تری داشته باشه.و البته مایعات ب اندازه میدادم.

اینم بگم نمیدونم زمانی که ویتامکس میدادم یا راسیپ،پزشکش گفت برای اینکه بعدا قطع میکنی بی اشتهاش کامل برنگرده هر 5یا6روز دوروز قطع کن.من این کاررو کردم ولی بعد چند هفته که دارو رو قطع میکردم دوباره بی اشتها میشد.

منم پسرم از همون اول بد غذا بود هرکی میبینه یه چیزی بهم میگه واقعا خیلی لاغرم پسرم ۸سالشه و۲۰کیلو خی ...

بعضی بچه ها یه دفعه اشتهاشون خوب میشه و یه دفعه قد میکشن و تپل میشن.من خودم اینطوری بودم،پسرم ب تازگی اشتهاش خوب شده.البته چون ترشح هورمون رشد تو خواب بیشتره ،معمولا بچه هایی که خواب خوبی دارن رشدشون هم خوبه.من شاغل بودم،حدود 20روزی میشه که نمیرم سرکار و مرخصی ام.تو همین 20روز اشتهاش،اخلاقش،خوابش و...خیلی خوب شده.بخصوص خوابش.وزنش هم ،همین امشب وزنش کردیم حدود 1200تو همین 20روز اضافه کرده.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون من به بچم میدادم در طی شب هی بیدار میشد دستم رو میگرفت میبرد سر یخچال.بعدش یکم غذای شب رو سنگین ...

آره دیگه بدی این داروا اینه که بچه عادت میکنه بهش اگه قطعش کنی باز بی اشتها میشه بهمین خاطر دوست نداشتم بهش بدم ولی دختر من فوق العاده بدغدا و کم غداس دیگه مجبور شدم بهش بدم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

آره دیگه بدی این داروا اینه که بچه عادت میکنه بهش اگه قطعش کنی باز بی اشتها میشه بهمین خاطر دوست ندا ...

فعلا بده ،ببین چقدر رو وزنش و اشتهاش تاثیر داره.ولی برای بی اشتهایی واقعا موثره