2777
2789
بچه شما چند سالشه ؟؟

الان 7سالشه،من چند سال قبل میدادم.از 3ماهگی در گیر اشتهاش بودم تا دوسال قبل که متخصص اطفالی که بچه رو مدام پیشش میبردم آخرش گفت چی از جون بچه میخوای،ولش کن.به یه سنی برسه کم کم رشد میکنه.منم از اون موقع برای قد و وزنش دیگه دکتر نبردم.الان 7سالشه‌

[QUOTE=221934418]اولش اینطوریه یکی دوروز بعد دیگه نیست اشتهاشم عالی میشه ووزن میگیره ولی اگه قطع کنی وندی بهش دوباره ...[/QUOT

نمیشه که همیشه هم دارو بدیم... ای خدا چرا بچه نباید غذا بخوره که مجبور به دارو نشیم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان 7سالشه،من چند سال قبل میدادم.از 3ماهگی در گیر اشتهاش بودم تا دوسال قبل که متخصص اطفالی که بچه ر ...

منم پسرم از همون اول بد غذا بود هرکی میبینه یه چیزی بهم میگه واقعا خیلی لاغرم پسرم ۸سالشه و۲۰کیلو خیلی لاغره هر چی شربت میدم زیاد فایده نداشت یا فقط یه مدت خوب بود

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

من به بچم دادم خیلی عصبیش میکرد وخواب میگرفتش اصلا پرخاشگر میشد با درو دیوارم دعوا داشت

خیلیا میگن پرخشگر میشه بچه اگه اینجوری باشه بهش نمیدم 

امروز دکتر برا دخترم تجویز کرده بهش دادم بعد نیم ساعت خوابید الانم همش تو خواب بیقراره یعنی تا اخرش ...

من میدادم یه مدت عصبی و پرخاشگر شد اشتهاش خدب شده بود اما  رفتارش خیلی بد شده بود ندادم 

واینها عوارض سیپروهپتادین هستش

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
[QUOTE=221934418]اولش اینطوریه یکی دوروز بعد دیگه نیست اشتهاشم عالی میشه ووزن میگیره ولی اگه قطع کنی ...

آره دقیقا مشکل منم همینه نمیشه که همیشه بدیم حالا انشالله برای شما خوب باشه ودیگه لازم نباشه همیشه دارو بدی همین یکبار نتیجه بده 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

من میدادم یه مدت عصبی و پرخاشگر شد اشتهاش خدب شده بود اما  رفتارش خیلی بد شده بود ندادم  ...

من کلا مقاومت میکردم در مقابل دارو ولی دیگه یه مدته خیلی بی اشتهاس دخترم و دکتر گفت که هم قدش هم وزنش نسبت به سنش کمه براش نوشت ولی اگه رو اخلاقش تاثیر داشته باشه نمیدم بهش

آره دقیقا مشکل منم همینه نمیشه که همیشه بدیم حالا انشالله برای شما خوب باشه ودیگه لازم نباشه همیشه د ...

قربونت عزیزم ولی من بنظرم بچه عدات میکنه به دارو خیلی مقاومت کردم بهش ندم مجبور شدم