خدووش مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 314 عنوان تستر یا فر توکار برقی؟چی بخرم؟ 887 بازدید | 17 پست بچه ها دارم جهیزیه میخرم بین تستر و فر برقی موندماز طرفی میخوام این وسیله هم کار پخت پز کیک و پیتزا رو انجام بده و هم میخوام مثل ماکرویو عملکرد یخزدایی داشته باشه،سولاردام هم نمیخوام لطفا راهنمایی کنید چی بخرم و شما از چی راضی بودین و چ برندی 1400/10/18 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدووش مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 314 فر تو کار بگیر شما راضی هستید چ کار هایی میشه باهاش انجام داد؟
خدووش مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 314 سلام خب فر برقی بهتره بیشتر به کارد میاد مارک بوش شما راضی هستید چ کار هایی میشه باهاش انجام داد؟
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 من ماکروویو و تستر گرفتم تا اینجا فقط تستر و استفاده کردم کیک هم معمولا تو پلوپز میپزم یخ زدایی هم میزارم جلو بخاری برقی گوشت و...ماکروویو بگیری ارکوپال و ... میتونی بزاری صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
rostbif عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 314 شما راضی هستید چ کار هایی میشه باهاش انجام داد؟ همه کاری میشه بکنی بزرگم هس شیرینی . کیک . مرغ . همه چی
خدووش مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 314 من ماکروویو و تستر گرفتم تا اینجا فقط تستر و استفاده کردم کیک هم معمولا تو پلوپز میپزم یخ زدا ... تازگی خریدین؟از تستر راضی هستید؟چ مارکایی خریدیدپس ماکرویو براتون کارایی نداشته زیاد
خدووش مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 314 همه کاری میشه بکنی بزرگم هس شیرینی . کیک . مرغ . همه چی یخزدایی هم انجام میده؟
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 تازگی خریدین؟از تستر راضی هستید؟چ مارکایی خریدید پس ماکرویو براتون کارایی نداشته زیاد واقعیتش من به برق نزدم هنوز چون پشتش پریز نداشت😂ولی فکر کنم ماکروویو بهتر باشه هم ظرفهای متفاوت میره توش هم یخ زده دارهتستر خوبیش برشته کردن غذاستواسه کیک هم اگه پلوپز داری همون کافیه چون نه قالب میخواد نه از قبل گرم کردن صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
خدووش مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 314 واقعیتش من به برق نزدم هنوز چون پشتش پریز نداشت😂 ولی فکر کنم ماکروویو بهتر باشه هم ظرفهای متفاوت م ... خیلی نظراتتون مفید بود متشکرم عزیزم
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 تازگی خریدین؟از تستر راضی هستید؟چ مارکایی خریدید پس ماکرویو براتون کارایی نداشته زیاد من چهار سال پیش گرفتم واسه جهاز یه ساله استفاده میکنمفلر گرفتمولی بابام میگفت اداره همین مارک و دارن خیلی خوبهمنم تقریبا روزی یکی دوبار غذا گرم میکنم راضیم صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 خیلی نظراتتون مفید بود متشکرم عزیزم خخواهش میکنم عزیزمانشالله بهترین انتخاب و داشته باشی🥰 صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....