2777
2789
عنوان

مجردی عالمیه

592 بازدید | 50 پست

آرزو داشتم مجرد باشه. یه واحد ۵۰ متری داشته باشم. لوکس دکور کنم. واسه خودم زندگی کنم. شوهرم بدجور رو اعصابم میره. تو چله زمستون شوفاژها رو میبنده خونه میشه یخچال آقا همیشه گرمشه. من عاشق فروشگاه رفتنم خودش میره کل خریدها رو میکنه میاد. اجازه نمیده با سلیقه خودم لباس بخرم باید پالتو گشاد و بلند و تیره بپوشم. میگه کاپشن تین ایجر حالا انگار من پیرم. حتی حقوقمو حق ندارم با دلخواه خودم خرج کنم. گاهی وقتا لعنت میکنم اونایی رو که به زور شوهرم دادن. من کارمند بودم میتونستم مستقل زندگی کنم و هیچ آقا بالاسری نداشته باشم. حتی حق ندارم کارت ملی با خودم حمل کنم میگه بده به من گم میکنی دیگه نمیدن انگار من چلمنم گم کنم. اختیار هیچی ندارم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

اصلا جالب نیستا مال من ۵۰ متری ولی هیچ دکوری جونم نمیگیره بزارم داخلش

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا جالب نیستا مال من ۵۰ متری ولی هیچ دکوری جونم نمیگیره بزارم داخلش

مجردی؟

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
تقصیر خودته. خودت رو دادی تا این حد

شوهرم ریلکس ریلکس حتی فحشم بدی بهش کتکم بزنی کار خودشو میکنه فقط میگه حرف حرف من باشه تو بیا منو بزن اصلا اما حرف من آخرش بشه

چی جالب نیس؟مجردی؟چندسالتونه عزیزم

نه میگه خونه ۵۰ متری داشتم میگم جالب نیست 

دارم میرم ۱۹

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
چه جور کارمندی هستی🙄🙄😕

کارمند فقط پول بده شوهر و مثل بدبختا لباس بپوشم